Hírarchívum - 2018. szeptember

TGS 2018: Jump Force - premierdátum, új hősök

A Jump Force újabb négy játszható karakteréről húzta le a leplet a Bandai Namco - a Yu Yu Hakusho és a Hunter X Hunter fanjai dörzsölhetik a markukat! Az új hősök kiléte mellett megtudtuk azt is, hogy mikor esedékes a bunyós játék megjelenése.

TGS 2018: Ace Combat 7 - részletek a VR-módról

Rengeteg új látnivalót kaptunk a jövő év elején érkező Ace Combat 7: Skies Unknown kapcsán. Tíz percig mozog a játék hetedik küldetése, valamint néhány új információt és rengeteg új screenshotot kaptunk a VR-os missziókból.

GC 2018: 20 perc a Just Cause 4-gyel

A Square Enix zárt ajtók mögött mutatta meg a Just Cause 4-et az idei Gamescomon. A prezentáció azonban mostantól mindenki számára elérhető, lássuk tehát, hogy mi a helyzet Ricóval a negyedik epizódban!

World of Warcraft - jön a Tides of Vengeance

Egy hónappal a Battle for Azeroth megjelenése után a Blizzard máris belengette a World of Warcraft 8.1-es frissítését. Rendhagyó raidek, új Warfrontok és szigetexpedíciók, na meg egy rakás kozmetikai újdonság vár majd a kalandorokra.

Frostpunk - itt a The Fall of Winterhome DLC

Ingyenes sztori DLC-t kapott az 11 bit Studios túlélőjátéka. A The Fall of Winterhome egy újabb szcenárióval bővíti a Frostpunk repertoárját, a több órányi történet mellett pedig néhány új játékelemet is megismerhetünk.

Élőszereplős trailert kapott az AC: Odyssey

Megszokott dolog a Ubisoft sikervárományosainál, hogy egy élőszereplős videóval fokozzák a várakozást a marketingesek. Ugyanez érvényes az Assassin's Creed: Odyssey-re is. A sorsodat te magad választod ki!

TGS 2018: Resident Evil 2 - Ada Wong is színre lép

A Capcom a tokiói kiállításon egy friss előzetest villantott a Resident Evil 2 remake-jéről. A sztorira fókuszáló videóban bemutatkozott a régóta várt Ada Wong is, aki egy vagány napszemüvegben írtja a zombikat.

TGS 2018: Japánban leáll a PS Vita gyártása

A szigetországban csak 2019-ig gyártják a Sony legutóbbi hordozható konzolját, de nem lennénk meglepve, ha a többi régióban is meglépik ugyanezt. A hányatott sorsú PS Vita hét évet élt, de egy darabig még érkeznek rá játékok.

Destiny 2: Forsaken - kipróbálható a Gambit mód

Akik kihagyták anno a Gambit demóját, most újra nekiveselkedhetnek a PvE-t és a PvP-t ötvöző játékmódnak. A Bungie bejelentette, hogy ezen a hétvégén azok is kipróbálhatják a Destiny 2: Forsaken adalékát, akiknek nincs meg a DLC.

TGS 2018: Mozgásban a God Eater 3

Több japán magazin is kipróbálhatta a God Eater 3 TGS-en kiállított demóját, ennek örömére most belenézhetünk a Földet megszálló idegenek elleni csatákba. Az Istenfalók nem ismernek kegyelmet!