Hírarchívum - 2019. október

Ilyen az, ha rajongók készítenek Alien-játékot

Megkapta első előzetesét a közösségi finanszírozásból készülő Alien: Hope for the Future. A túlélőhorror-alkotás az eddig látottak alapján rendkívüli mértékben hű lesz az eredeti filmekhez.

Resident Evil 2 - nincs menekvés a liba elől

Nem is kellett rá sokat várni, máris megtalálták a modderek a legújabb módszert, hogy miként lehetne a Resident Evil 2 felújított verziójának amúgy sem túl barátságos Mr. X-ét még rémisztőbbé varázsolni. Libafóbiások, reszkessetek!

Konzolokra kerül a Sunless Skies és a Sunless Sea

A Failbetter Games eddig nem igazán nyitott a konzolos játékosközösség felé, de ez 2020-ban megváltozik. PlayStation 4-en, Xbox One-on és Switchen is elérhetővé válik a Sunless Skies: Sovereign Edition és a Sunless Sea: Zubmariner Edition.

Kiszivárogtak az őszi és téli Steam Sale dátumai

Érdemes már most félretenni az uzsipénzt, ugyanis közeleg a Steam halloweeni, őszi és téli nagy leárazása. A szivárgások szerint az árleszállítások október végén indulnak és még január legelején is kifoghatunk egy-két jó dealt.

A Remedy visszavonta a Control legújabb frissítését

Nem mindennapi látvány az, amikor egy játékot visszafele patchel a fejlesztője, de a Control esetében mégis szükség volt erre. A PC-s játékosoknak ideiglenesen búcsút kell mondanunk a fotómódnak.

Készül a Planetside 3

A Daybreak Games hivatalosan is bejelentette: készülőben van a Planetside 3, ami méreteiben messze kenterbe veri majd a Planetside 2 ütközeteit is. A csapat a Planetside Arenát használja ugródeszkaként.

Traileren a Werewolf: The Apocalypse - Earthblood

A vámpírok után jöhetnek a vérfarkasok! Megkapta első hivatalos előzetesét a World of Darkness világában játszódó Werewolf: The Apocalypse - Earthblood, melyet a Call of Cthulhuért felelős Cyanide fejleszt.

2021-ben jön a Big Bad Wolf Vampire-játéka

Végleges címet és hozzávetőleges megjelenési dátumot kapott a Big Bad Wolf konyháján készülő Vampire: The Masquerade-játék. A májusban bejelentett projekt a Swansong alcímet kapta.

Fél órán át pörög a Terminator: Resistance

Nem panaszkodhatnak mostanában a Terminator-rajongók. Nem elég, hogy a hónap végén mozivászonra kerül a Sötét végzet, számos videojátékban is összefuthatunk a T-800-assal. Nézzük, hogy hogyan fest a Resistance!

Moons of Madness - lovecrafti túra a Marson

Jövő héten debütál a Moons of Madness PC-s változata, a készítők pedig kiadtak egy rövid gameplay kedvcsinálót, amely igyekszik ízelítőt adni a lovecrafti horrorból. Bónuszként egy gépigénnyel is szolgálhatunk.