Hírarchívum - 2019. október

Pörgős ízelítő az újrázó DOOM 64-hez

Jövő márciusban duplázik a DOOM-sorozat, hiszen a DOOM Eternal mellett az eredetileg Nintendo 64-en debütált DOOM 64 is visszatér. Ehhez kaptunk most egy rövid, ám annál pörgősebb előzetest.

Minden, amit a Dragon Ball Z: Kakarotról tudnod kell

Új előzetes érkezett a Dragon Ball Z: Kakarothoz, amely igyekszik bemutatni az akció-szerepjáték összes fontosabb aspektusát. Szó lesz a sztoriról, a harcokról és a felfedezésről is!

Megvan a Gyűrűk Ura-sorozat főgonosza

Szép lassan újabb nevekkel bővül az Amazon Gyűrűk Ura-sorozatának színészgárdája: a minap kiderült, hogy a Trónok harca Benjen Starkját alakító Joseph Mawle játssza majd el az adaptáció főgonoszát.

HWSW: Újabb milliárdokat költ a Netflix tartalomra

Tovább növeli adósságát a Netflix annak érdekében, hogy bővítse eredeti tartalmainak listáját. Így lehet fenntartani a növekedést az egyre nagyobb konkurencia mellett a cég szerint.

Csúszik egy kicsit az xboxos Session

A Skate szellemi örökösének szánt gördeszkás játékra még várniuk kell kicsit az Xbox One-on játszóknak, a fejlesztők ugyanis bejelentették, hogy több időre van szükségük ahhoz, hogy előállhassanak a Game Preview-változattal.

Batman: Arkham Legacy - ez lesz az új epizód?

A korábban is megbízható forrásként szivárogtató WabiSabi ezúttal arról számolt be, hogy a Warner Bros. nemrég elhintett új Batman-játéka a Batman: Arkham Legacy címet kapja, és a teljes Batman-család játszható lesz benne.

Decemberben jelenik meg a Darksiders Genesis

Strife a pokol bugyraiban sem esik kétségbe, így meglehetősen magabiztosan alázza az infernó lényeit, miközben tudja, hogy azért nincs egyedül, és számíthat War segítségére is.

Modern Warfare - előzetesen a Spec Ops Survival

Nyúlfarknyi előzetest kapott a Special Ops külön, jó egy évig kizárólag csak a játék PlayStation 4-verziójában elérhető Survival-kiadása, ami lényegében a Gears of War-sorozat hordamódjának a helyi megfelelője lesz.

Borderlands 3 - a héten indul a Bloody Harvest

Ezen a héten rajtol el a Borderlands 3 speciális halloweeni eseménye, a Bloody Harvest, aminek keretein belül nem csak egy új főellenfelet kell majd legyűrnünk, de természetesen ütős ajándékok is ütik a markunkat.

Hitman 2 - tökfej ügynök akcióba lép

A mai napon mutatkozik be a Hitman 2 új Escalation Contractja, amely a közeledő halloween jegyében készült, így nem csak a 47-es bújik lidérces jelmezbe, de a küldetés is eléggé ijesztő mókának ígérkezik.