Hírarchívum - 2019. október

Halloweeni eseményt teasel a Rainbow Six: Siege

Már csak egy hét választ el minket a szellemek, csontvázak és félelmetes tökfejek ünnepétől, és úgy tűnik, hogy a Rainbow Six: Siege-ben sem ússzuk meg rémisztgetés nélkül. Mit rejthet Doktor Curse kazettája?

Modern Warfare - a Sony törölte Oroszországban

Napokon belül világszerte megjelenik a Call of Duty: Modern Warfare, a Sony azonban az utolsó pillanatban tett egy különös lépést: törölték a játék digitális változatát az orosz PS Store-ból, és visszavonták az előrendeléseket is.

The Surge 2 - ingyenes fegyvercsomag érkezett

Még ki sem hevertük a The Surge 2 hajmeresztő kihívásait, a Deck13 csapata máris bedobott egy ingyenes DLC-t, amivel egy kicsit megfűszerezhetjük a harcot. A Future Shock Weapon Pack névre keresztelt csomag hat új holmit tartalmaz.

Heroes of the Storm - Deathwing is csatlakozik

A World of Warcraft: Cataclysm központi karaktere, Deathwing is csatlakozik a Heroes of the Storm játszható hőseinek kínálatához. Egy igazi fenevaddal kell majd szembenéznie a csapatoknak.

Gears 6 - A szolgálólány meséje inspirálja?

A Gears 5 művészeti igazgatója, Aryan Hanbeck nemrég a Wassup Conversations podcast vendége volt, ahol elárulta, hogy a Gears 6 kapcsán meglepő helyről szeretnének majd ihletet meríteni.

Underworld Dreams - lovecrafti horror Switchen

Jövő év első negyedévében új túlélőhorror játékkal erősít a Nintendo Switch felhozatala. A lovecrafti kaland ezúttal Robert W. Chambers The King in Yellow című könyvét veszi alapul.

Vadonatúj játékon dolgozik a BioShock alkotója

Közel kétévnyi hallgatás után kisebb mozgolódás történt a BioShock egykori alkotója, Ken Levine 2017-ben Ghost Story Gamesre átnevezett, kis létszámú csapatánál.

Nagy bejelentésekre készül a Blizzard?

Jövő héten pénteken nyitja meg a kapuit az idei BlizzCon, amely az elmúlt éveket jellemző lagymatag hangulat után egészen izgalmasnak ígérkezik. A Blizzard tarsolyában ugyanis több nagy bejelentés is lapulhat.

Watch Dogs Legion - korlátozva, de bárki lehetsz

A Ubisoft Toronto munkatársa, Kent Hudson a SegmentNextnek adott interjúban tisztázta, hogy maximum hány karaktert lesz majd lehetőségünk egy végigjátszás alatt irányítani.

Jedi: Fallen Order - BD-1-ról szól az új videó

Fejlesztői videónapló érkezett a Star Wars Jedi: Fallen Orderhez, amelyben Cal Kestis kis droidja, BD-1 kapja a főszerepet. Vajon labdába rúghat majd R2-D2 és BB-8 mellett?