Hírarchívum - 2019. október

Utolsó előzetesen a Star Wars: Skywalker kora

Megérkezett a Star Wars: Skywalker kora tegnap beharangozott utolsó előzetese, ami a történetről még mindig csak foszlányokat árul el, cserébe viszont egészen hangulatos lett.

Idén sem maradunk Vampire-játék nélkül

Izgalmas időszaknak néznek elébe a Vampire: The Masquerade-rajongók, elvégre 2021-ig minden egyes évben kapnak majd valamilyen videojátékos adaptációt. Idén a Vampire: The Masquerade – Coteries of New York rajtol majd el.

Úgy néz ki, Jared Leto nem lesz többet Joker

Lapértesülések szerint Jared Leto nem ölti többet magára a Joker szerepét, noha sokáig úgy tűnt, hogy a Warnernek még vannak tervei vele. Persze Joaquin Phoenix mellett talán nem is lenne sok értelme.

Modern Warfare - búcsúzik a presztízsrendszer

A Call of Duty: Modern Warfare jelentős változásokat hoz magával, így a multiplayer mód sem úszta meg az átfazonírozást. A készítők a minap bejelentették, hogy a presztízsrendszer is búcsúzik.

Star Wars: Skywalker kora - holnap jön az új trailer

Holnap, a hajnali órákban fut be a Star Wars: Skywalker kora új és egyben utolsó előzetese, aznap pedig világszerte - így nálunk is - megkezdődik a jegyelővétel a decemberi filmre.

Brit toplista: még mindig vezet a FIFA 20

Habár a múlt héten több friss megjelenésünk is volt, a FIFA 20-at egy játék sem tudta megszorongatni a brit játékeladási toplistán. Sebaj, a Nintendónak azért így sincs oka panaszra!

Reklám árulkodik a Diablo IV-ről

Az egyik legnagyobb kérdés az idei BlizzCon kapcsán, hogy vajon előkerül-e a Diablo várva-várt negyedik része. Biztosat persze még nem tudunk, de az talán jó előjel, hogy a sorozat új artbookját már a Diablo IV artworkjeivel (is) hirdetik.

Red Dead 2 - mennyivel lesz szebb a PC-s verzió?

Nos, biztosan még nem tudjuk, de a legutóbbi PC-s előzetesben szereplő tájakat a Cycu1 nevű YouTuber felkereste a játék konzolos verzióiban is, hogy aztán egy érdekes összehasonlítóvideót készítsen.

Watchmen - ez vár ránk a következő hetekben

Lement a Watchmen-sorozat első része, mely egy jókora cliffhangerrel végződött. Az HBO a feszültségre rájátszva egy vadonatúj előzetest adott ki, melyben belekóstolhatunk abba, hogy milyen veszélyek leselkednek még ránk az évadban.

Crusader Kings II - ezúttal DLC-t kaptunk ingyen

A Berlinben megrendezett PDXCON során bejelentették a Crusader Kings-széria folytatását, melynek apropóján most minden játékos, aki feliratkozik a harmadik résszel kapcsolatos hírlevelekre, ajándék DLC-t kap a második epizódhoz.