Hírarchívum - 2019. október

Fejlesztőcsapatot vett a Saber Interactive

Újabb fejlesztőstúdióval gazdagodott a World War Z-t is jegyző Saber Interactive, a jövőben Saber Porto néven folytatja a portugál Bigmoon Studios. A csapat két új projekten fog dolgozni az anyacég szárnyai alatt.

Elkészült a Star Wars Jedi: Fallen Order

Befejeződtek a Star Wars Jedi: Fallen Order munkálatai, így már csak a játék lemezének sorozatgyártása és csomagolása van hátra a premier előtt. Végre megkapjuk azt a Star Wars-játékot, amire olyan régóta várunk?

PDXCON: A Paradox bejelentései egy helyen

A hétvégén tartják Berlinben az idei PDXCON-t, a Paradox házi rendezvényét, ahová természetesen számos bejelentéssel készült a cég. Bemutatkozott a Crusader Kings III és a Surviving Mars utódja is.

Többet vásárolnak az Xbox Game Pass-előfizetők

Manapság egyre több előfizetéses játékszolgáltatás érhető el, mindig felmerül azonban a kérdés, hogy ezek nem kannibalizálják-e a klasszikus játékeladásokat. Nos, a Microsoft tapasztalatai szerint egyáltalán nem.

Alaposan átalakul a Humble Monthly

A Humble csapata lényegében rebootolja a szolgáltatást. A jövőben nem árulnak zsákbamacskát az üzemeltetők, és még azt is mi döntjük el, hogy melyik játékokat kérjük az előfizetésünk mellé.

PC-s trailert kapott a Call of Duty: Modern Warfare

Külön előzetest szentelt az Activision és az Infinity Ward a Call of Duty: Modern Warfare PC-s változatának, amit még az ultrawide monitorok tulajdonosai is natív felbontás mellett nézhetnek végig.

Itt a The Outer Worlds utolsó kedvcsinálója

Befutott az Obsidian nyílt világú RPG-jének a launch trailere. Mindegy, hogy hősként, szélhámosként, orgyilkosként, vagy akár Moon Manként vágunk bele a kalandokba, az, hogy mit hozunk ki a játék hangulatos világából, csak rajtunk áll.

Final Fantasy XIV - 2B a láthatáron

Újabb előzetes érkezett a Final Fantasy XIV következő frissítéséről, melyben megcsodálhatjuk, hogy milyen az, ha az MMO világa találkozik a Nier atmoszférájával egy vadonatúj raid során.

Bleeding Edge - októberben rajtol az alfa

A Ninja Theory végre hivatalosan is bejelentette, hogy mikortól lesz lehetőségünk legközelebb kipróbálni a játék korai tesztverzióját. Az új infók szerint jövő héten már a PC-sek is dörzsölhetik a tenyerüket.

Akciókkal indít a PDXCON

A Paradox-fanfest alkalmából idén is bőven el leszünk eresztve remek akciókkal; a legendás stratégiafejlesztőnek szinte az összes alkotása komoly leárazást kapott, a Crusader Kings II pedig még ingyenes is.