Hírarchívum - 2019. november

A Sumo Digitalba is bevásárolta magát a Tencent

Folytatja a játékpiaci terjeszkedését a kínai Tencent - amely egyébként így is az iparág legnagyobb szereplőjének számít. Ezúttal a Sumo Digital anyacégébe vásárolta be magát a vállalat.

2023-ban sem maradunk Marvel-filmek nélkül

A Marvel Studios újabb öt premierdátumot jelentett be a következő évekre, igaz, azt már nem árulta el, hogy melyik filmjeit tervezi mozikba küldeni a megjelölt napokon. Az biztos, hogy 2023-ban sem maradunk Marvel-filmek nélkül.

Mikrotranzakciók nélküli lesz az Age of Empires IV

A múlt héten végre mozgás közben is megleshettük az Age of Empires IV-et, amiről a játék kreatív igazgatója, Adam Isgreen elárulta, hogy nem lesz benne mikrotranzakció. Kiegészítőket és DLC-ket viszont biztosan kapunk majd.

Brit toplista: élre tört a Pokémon

Eddig tartott a Call of Duty: Modern Warfare uralkodása. A múlt héten több új megjelenés is volt, így az Activision shootere ezúttal érem nélkül maradt. A dobogóra két Pokémon-játék és az új Star Wars-kaland állhatott fel.

Továbbra sem kukázták a Dead Island folytatását

A Koch Media CEO-ja, Klemens Kundratitz interjút adott a GamesIndustry.biz oldalának, ebben pedig megerősítette, hogy még mindig dolgoznak a Dead Island második részén, illetve már készül a Saints Row folytatása is.

Márciusban jön a VR-os Half-Life-játék?

Nem először csiripelik azt a madarak, hogy VR-játékként térhet vissza a Half-Life-sorozat, de most úgy tűnik, a Valve tényleg dolgozik valamin. A Half-Life: Alyx állítólag márciusban jelenik majd meg.

2020 végén jön az új Guilty Gear-játék

Tegnap tartották az ArcRevo World Tour 2019 döntőjét, ahol az Arc System Works hivatalosan is leleplezte a következő Guilty Gear pontos címét. A bejelentésből az is kiderült, hogy leghamarabb jövő év végén jelenhet meg az új felvonás.

Újabb kiadást kap a Street Fighter V

A Capcom bemutatta a Street Fighter V következő kiadását, a Street Fighter V: Champion Editiont, amely az alapjáték mellett magába foglalja a nemrég bemutatott Arcade Edition tartalmait, és egy új hőst is.

Modern Warfare - így fest majd a battle royale?

Az adatbányászok teljesen felforgatták a Call of Duty: Modern Warfare fájljait, és rengeteg bizonyítékot találtak arra, hogy a jövőben itt is befuthat a battle royale-játékmód. A 200 fős térkép már most ismerős lesz.

Dátumot kapott a One Punch Man-játék

A Bandai Namco egy akciódús előzetes keretei között rántotta le a leplet a One Punch Man: A Hero Nobody Knows nyugati megjelenési dátumáról. Február végéig kell kihúznunk Saitama érkezéséig.