Hírarchívum - 2019. november

Így fest a PlayStation 5 kontrollere?

A Sony Interactive Entertainment egy új kontrollerdizájnt szabadalmaztatott Japánban, melynek tervrajzait mi is megtekinthetjük. A koncepció nagyban hasonlít a DualShock 4 kialakítására.

Tényleg érkezik a Half-Life VR-játék

A korábbi pletykákat megerősítve a Valve hivatalosan is bejelentette a Half-Life: Alyx érkezését. A nagyszabású VR-játék a legendás játéksorozat befejezetlenül maradt történetét folytathatja majd.

Megjelenés előtti traileren az Asterix & Obelix XXL 3

Néhány nap múlva a világ leghíresebb galljai ismét felkerekednek, hogy adjanak pár pofont a gonosz rómaiaknak. Ezúttal egy varázslatos kristály is velük tart majd, amellyel megzabolázhatják a természet elemi erőit.

Újabb előzetesen a The Expanse következő évada

Hálásak lehetnek az Amazonnak a The Expanse rajongói, hiszen a SyFy által elkaszált sorozat negyedik évadja csakis az ő segítségükkel készülhetett el. Az eddig látottak alapján az óriásvállalat nem sajnálta a költségvetést.

Egymilliárd dollárnál jár a Joker

A hétvége folyamán elit klubhoz csatlakozott a Joker, miután a nemzetközi jegyárbevételei átlépték az egymilliárdos álomhatárt. Különösen jó teljesítmény ez egy felnőtteknek szóló filmtől!

Csúszik az új Mega Man-kollekció

A sorozat producere egy videóüzenetben jelentette be, hogy késik a Mega Man Zero/ZX Legacy Collection, igaz, szerencsére nem kell majd sokkal többet várnunk az új csomagra.

Amerikai toplista: tarolt a Call of Duty

Befutott az amerikai játékpiac teljesítményét összegző NPD Group legfrissebb jelentése. A hónap nagy győztese a Call of Duty: Modern Warfare volt, egy játék sem tudott labdába rúgni mellette.

Úgy tűnik, sínen van a Black Adam-film

A jelek szerint sínen van a Dwayne Johnson főszereplésével készülő Black Adam-film, erről maga a színész posztolt az Instagramon. Végre van premierdátumunk, és egy concept artot is láthatunk a karakter sziklásított kiadásáról.

A Rune II kiadóját is meglepte a fejlesztők bezárása

Nagy meglepetést okozott a múlt héten, hogy a Human Head lehúzta rolót, azzal a lendülettel pedig új stúdiót hozott létre a Bethesda berkein belül. Erről még a Rune II kiadója sem tudott, a cég most azon dolgozik, hogy megoldja a játék támogatását.

Napra pontos dátumot kapott a Factorio

A Factorio hetedik éve készül már, a korai hozzáférésű változata pedig kifejezetten népszerű lett. A fejlesztők úgy voltak vele, addig dolgoznak a játékon, amíg az "el nem készül", de most belátták, talán érdemes lenne továbblépniük.