Hírarchívum - 2019. november

Csernobilba visz a Spintires új kiegészítője

Decemberben válik letölthetővé a Spintires legújabb kiegészítője, amely Csernobilba kalauzolja el a játékosokat. Ezúttal a Geiger–Müller-számlálóra is érdemes lesz odafigyelni, amikor a behemót gépeinkkel megküzdünk a terep viszontagságaival.

Szivárognak a részletek a Half-Life: Alyxről

A Valve tegnap hivatalosan is megerősítette a világ leghihetetlenebbnek tűnő pletykáját: VR-játékként tér vissza a Half-Life. A Half-Life: Alyxből hamarosan többet is láthatunk, néhány részlet azonban már most kiszivárgott róla.

Úgy néz ki, tényleg folytatást kaphat a Joker

Habár a készítők sokáig bizonygatták, hogy a Joker önálló történet lesz, most úgy tűnik, mégis folytatás készülhet a nagy sikerű mozihoz. Todd Phillips rendezőt ezenkívül más DC-eredettörténetek is érdekelnék.

Tévéreklám érkezett az új Star Warshoz

Ahogy az sejthető volt, a legutóbbi trailerrel még nem ért véget a Star Wars: The Rise of Skywalker promózása. Érkezett egy új tévéreklám, az Entertainment Weekly jóvoltából pedig egy nagy adag képet is kaptunk az új részhez.

Megszűnik a nyomtatott PC Guru

Egy korszak ér véget a magyar videojátékos sajtó történetében: a PC Guru főszerkesztője ma bejelentette, hogy a decemberi lapszámmal a nyomtatott magazin befejezi a pályafutását. A szerkesztőség online folytatja a munkát.

Project Scarlett - a teljesítményen lesz a hangsúly

Phil Spencer az Eurogamernek adott interjúban elárulta, hogy nagyon sokat tanultak az Xbox One elrontott rajtjából. A Project Scarlett kapcsán nem fognak kompromisszumot kötni, így bevállalják a magasabb árcédulát is.

Elrajtolt a Google Stadia

Tegnap hivatalosan is elindult a Google Stadia, de az eddigi beszámolók szerint nem biztos, hogy a Google megoldása mutatja a jövőt a játékiparnak. Drága játékok, akadozó szolgáltatás övezi eddig a premiert.

Gears 5 - jobban fogyott, mint a negyedik rész

Phil Spencer még a múlt héten tartott X019-en adott interjút az Eurogamernek, amiben elmondta, a Gears 5 remekül teljesített eddig, az új rész eladásai ugyanis simán felülmúlták a negyedik epizód eredményeit.

The Game Awards 2019 - megvannak a jelöltek

Idén is megtartják Geoff Keighley év végi díjkiosztóját, a The Game Awardsot, amit ezúttal december közepén rendeznek majd meg. Mivel lassan ráfordulunk az év utolsó hónapjára, befutottak a kategóriák jelöltjei.

Rekordot döntött a Need for Speed: Heat

A megjelenés napjáig kétséges volt a Need for Speed: Heat sikere, de végül a rajongók és a kritikusok is elégedettek voltak a Ghost Games játéka által nyújtott élménnyel. Nem csoda, hogy már az első hetében rekordot döntött a cím.