Hírarchívum - 2019. november

Kulisszák mögött a Shenmue III

Tegnap óta megvásárolható a 18 év után visszatérő Shenmue-sorozat harmadik felvonása. A játék kiadásáért felelős Deep Silver egy mini dokumentumfilmmel ünnepelte meg a premiert.

Jövőre érkezik a Switchre szánt Samurai Shodown

Az év egyik legjobb bunyós játéka a PS4 és az Xbox One után ellátogat a Nintendo masinájára is. Az örömteli hír mellé egy remek kis trailert is kaptunk, illetve néhány érdekességet is megtudtunk az átiratról.

Szabad az út a Gyűrűk Ura-sorozat 2. évadja előtt

Nem hogy konkrét premierdátumot, de még csak egy teasert, vagy egy concept art képet sem kaptunk még az Amazon gondozásában készülő sorozatról, de máris lehet tudni, hogy az első évad után nem lesz vége a kalandnak.

Íme, Amy Hennig alternatívája a single játékokra

Az Uncharted-széria társalkotója nagy vihart kavart a Venture Beat csapatának adott februári interjújában, melyben azt állította, hogy a sztorialapú játékoknak nincs jövője. Mostanra kezd körvonalazódni, hogy mire is gondolhatott pontosan.

Darksiders Genesis - fókuszban a spéci képességek

A THQ Nordic és az Airship Syndicate hamarosan érkező „Diablo-kihívója” újabb előzetesen tetszeleg, mely során ezúttal a Creature Core-rendszer és a tucatnyi speciális képesség kapta a főszerepet.

Blair Witch - PlayStation 4-en is irány a rengeteg!

A PC-n és Xbox One-on már augusztus óta elérhető horrorisztikus sétaszimulátor hamarosan elrajtol a Sony konzolján is. Készítsük a zseblámpánkat és a kézikameránkat, hamarosan indulhat a felfedezés!

Decemberben rajtol a PC-s Detroit: Become Human

Végre elérkezettnek látta az időt a Quantic Dream csapata, és megosztotta nagyközönséggel, hogy pontosan mikortól is bújhatunk kedvenc androidunk bőrébe PC-n. Sőt, a megjelenési dátum mellé még egy 4K-s előzetes is érkezett!

PC-re költözik a Dragon Quest Builder 2

A PlayStation 4 és a Nintendo Switch után a számítógépeket is meghódítja a Dragon Quest Builders 2. Az építgetős szerepjáték legújabb, minden extrát tartalmazó portja néhány héten belül megérkezik.

Bajban van a Firewatch készítőinek új játéka?

A Firewatchért felelős Campo Santo csapata még 2017-ben mutatta be az In the Valley of Gods című játékát. A projekt körül azonban nagy a csönd és több, a játék készülésére utaló jelet is eltüntettek az internetről.

Alig három napot bírt az új Denuvo

Úgy tűnik, hogy nem okozott különösebb akadályt a crackereknek a Denuvo védelmi rendszerének legfrissebb változata. A Star Wars Jedi: Fallen Ordert így alig három nap alatt sikerült feltörniük.