Hírarchívum - 2019. november

HWSW: Hivatalosan is színre lépett a Xiaomi

Az Xiaomi Magyarországon is elindította hivatalos márkaképviseletét, ami azt jelenti, hogy mostantól a kínai óriás készülékei a mobilszolgáltatóknál is feltűnnek, és szakszervizbe is vihetjük őket.

Teljesen átalakíthatják az Anthemet

A mindig jól értesült Kotaku arról cikkezett, hogy a BioWare az Anthem teljes átalakítására készül, hogy kiküszöbölje a játék fiaskóját. A cégnél Anthem 2.0-ként, illetve Anthem Nextként hivatkoznak a projektre.

John Carmack már csak tanácsadó az Oculusnál

A videojátékos legenda mostantól csak konzultánsként vesz részt a vállalat irányításában, helyette elsősorban a mesterséges intelligencia kutatására fog fókuszálni.

Elnézést kér a Rockstar a Red Dead II PC-s hibáiért

Persze ezzel sokra nem megyünk, azzal viszont igen, hogy a hibák elismerése mellett a javításokba is rengeteg munkát fektet a Rockstar Games csapata, így hamarosan remélhetőleg mindenki zökkenőmentesen cowboykodhat.

Squad - pergőtűzzel jön az ingyen hétvége

Drónokkal, tábornoki teendőkkel és tüzérségi támogatással robbant be a Squad legújabb frissítése, melyet ráadásul egy jótékonysági akció miatt a hétvégén akár teljesen ingyen is kipróbálhatunk.

This War of Mine - megérkezett a Final Cut

És vele együtt új karaktereket, küldetéseket és felújított látványvilágot is kapunk, szóval ha eddig kimaradt volna háborús túlélőjáték, akkor itt a tökéletes alkalom a bepótlására!

Star Wars-lázban ég a Fortnite is

Olyannyira, hogy egy direkt a Csillagok háborújára kihegyezett eseményt kapunk, mely során akár az eredeti trilógia legendássá vált birodalmi rohamosztagos-felszerelését is beszerezhetjük.

X019: Futottak még az Inside Xboxban

Habár már így is tele a címlapunk a tegnap esti Inside Xbox-epizód bejelentéseivel, akad még egy nagy adag kisebb hír is, amit jobbnak láttunk összegyűjteni és egy csokorban tálalni nektek.

X019: Élőszereplős előzetes a Jedi: Fallen Orderhez

A tegnap esti Inside Xbox-epizód egy élőszereplős Star Wars Jedi: Fallen Order-előzetessel indult, amely a játék mai premierjét volt hivatott felvezetni. Hangulatos darab, nézzétek meg!

X019: Gameplay traileren a CrossfireX

Megérkezett az első gameplay kedvcsináló a Crossfire X-hez, amit a koreai Smilegate és a finn Remedy közösen fejleszt. A PC-n nagy sikert aratott lövölde először látogat majd el konzolokra.