Hírarchívum - 2019. november

Új vezetőt kap a SIE Worldwide Studios

A Sony úgy döntött, hogy a jövőben a Guerrilla Games társalapítója, Hermen Hulst vezeti majd a Sony belsős stúdióinak munkáját felügyelő Worldwide Studiost. Hulst így 14 különböző csapat munkáját fogja felügyelni.

Overwatch 2 - majdnem megbukott az üzleti modell

Jeff Kaplan az ausztrál Kotakunak adott interjúban elárulta, hogy amikor előálltak az Overwatch "megosztott élményére" épülő üzleti modelljével, nem volt könnyű dolguk elfogadtatni azt a vezetőséggel.

Nem Banjo-Kazooie-játékon dolgozik a Playtonic

A napokban felröppent a pletyka, miszerint a Microsoft folytatja nagybevásárlását, és állítólag a Yooka-Laylee fejlesztőcsapata, a Playtonic a következő kiszemelt csapat. A stúdió végül egy közleményben jelezte, továbbra is függetlenek maradnak.

Ingyenes a Valkyria Chronicles 4 összes DLC-je

A Sega némileg lekéste a Valkyria Chronicles 4 első szülinapját, most mégis, szimplán jófejségből ingyenessé tette a játék összes kiegészítőjét azok számára, akik megvették az alapjátékot.

Dátumot és trailert kapott az I.G.I. Origins

A Toadman Interactive egy izgalmas előzetes társaságában fedte fel az I.G.I. Origins várható megjelenési dátumát. A 2021-ben érkező lopakodós shooter PC mellett még PlayStation 4-re és Xbox One-ra is befut majd.

Egy hétig kipróbálható a The Elder Scrolls Online

Elindult a The Elder Scrolls Online Free Play Eventje, melynek keretei között november 13-ig szabadon és teljesen ingyenesen felfedezhetjük Tamriel vidékeit. Az új felhasználók még egy kis csomagnyi prémiumvalutát is kapnak.

Anthem - Mass Effect témájú skinek érkeztek

Boldog november 7-ét mindenkinek, boldog N7-napot! Ma megünnepelhetünk mindent, ami a videojátékok egyik legnagyszerűbb sci-fi univerzumához kötődik - ha úgy tetszik, akár az Anthemen belül is.

Jedi: Fallen Order - íme, a trófeák és achievementek

Aki nem fél az enyhe spoilerektől, az már most, a megjelenés előtt átnyálazhatja a Star Wars Jedi: Fallen Order PlayStation 4-es trófeáit és Xbox One-os achievementjeit, beleértve a titkosakat is.

A vártnál előbb került piacra a Blacksad

A Blacksad: Under the Skin premierje eredetileg november 14-én volt esedékes, egy technikai baki miatt azonban a PS4-es és Xbox One-os változat máris felkerült a digitális piacterekre. A Microids szerint mégis érdemes még várni vele pár napot.

Age of Mythology - még bármi megtörténhet

Nem ez az első alkalom, hogy az Age of Mythology lehetséges visszatéréséről mesél az Age of Empires kreatív igazgatója, Adam Isgreen. Ezúttal a PC Gamernek adott interjúban újságolta el, hogy vannak terveik.