Hírarchívum - 2019. június

Shenmue III - a fejlesztők is reagáltak az Epic-ügyre

Múlt héten nagy port kavart a Shenmue III támogatói körében, hogy a várva-várt folytatás PC-s változata nem a Steamen, hanem az Epic Games Store-on keresztül lesz elérhető. Befutott a fejlesztők reakciója is.

E3 2019: Túrázás a Monster Hunter jégbirodalmában

Nem mondanánk, hogy a Capcom túl sokat hangoskodott volna az E3-on, pedig a japánok ettől függetlenül megmutatták az expón a Monster Hunter World első nagyobb kiegészítőjét, az Iceborne-t. Öltözzetek melegen!

Forza Horizon 4 - megvan a tízmillió játékos

Újabb mérföldkövet ért el a Forza Horizon negyedik része, a Microsoft szerint ugyanis az autóverseny mára több mint 10 millió játékost tudhat maga mögött. És ez a szám valószínűleg még tovább nő majd az idén.

Havas pályával erősít az Insurgency: Sandstorm

Jókora frissítések előtt áll a New World Interactive alkotása; két új pálya, hófedte csatamezők, új játékmódok, pályaszerkesztő, bővített karakter-összeállító és hardcore szabályok várnak ránk még az idei év során.

E3 2019: Akció közben a Maneater

Még mindig nem tudjuk hova tenni a Maneatert, a Blindside Interactive és a Tripwire nyílt világú cápás játékát. Az E3-as előzetes után most láthatunk egy kis gameplayt is a semmiképp sem hétköznapi anyagból.

Végre befutottak a Fallout 76 vászontáskái

Hét hónap. Ennyi idő kellett ahhoz, hogy a Fallout 76: Power Armour Edition csúnyán átejtett vásárlói végre megkapják a rendes, nem ócska nylonból készült táskáikat. A most leszállított darab szerencsére megfelelő minőségűnek tűnik.

E3 2019: Remekül fest a Planet Zoo

Los Angelesben, az E3 helyszínén zárt ajtók mögött futott a Planet Zoo demója. A negyedórányi játékmenetet most mi is megnézhetjük, a látottak alapján pedig egészen príma parképítős címre számíthatunk.

Super Mario Bros. - itt a böngészős battle royale

Bizony, megtörtént az, ami egy ideje már elkerülhetetlennek tűnt, és battle royale-játékmódot kapott minden idők egyik legismertebb videojátéka, a Super Mario Bros. Persze csupán rajongói alkotásról beszélünk, de cserébe ingyenes.

Lemezre kerülnek a Red Dead Redemption 2 zenéi

A Rockstar a minap bejelentette, hogy hivatalos album formájában ereszti piacra a Red Dead Redemption 2 soundtrackjét, illetve eredeti aláfestő zenéjét. Mindkét összeállítás megérkezik még az idei nyár folyamán.

Leépítések az Amazon videojátékos részlegénél

Amíg a gamer világ az E3 lázában tombolt, az Amazon Game Studios szép csendben megvált néhány tucat alkalmazottjától. A leépítések mellett ráadásul töröltek pár fejlesztés alatt álló címet is.