Hírarchívum - 2019. június

150 milliárd dollár lehet idén a játékpiac forgalma

A Newzoo becslései szerint idén több mint 150 milliárd dollárosra hízhat a globális játékpiac. A legnagyobb forgalmat ezúttal is a mobilos szegmens hozhatja össze, míg az országok között az Egyesült Államok visszaelőzi Kínát.

A Lumberyard motor miatt áll a bál az Amazonnál

Pár napja jött a hír, hogy méretesebb leépítés volt az Amazon videojátékos részlegénél, a Wall Street Journal pedig utánament, és kiderítette, hogy miért küszködik a cég.

20 ezer forint epizódonként a Minecraft: Story Mode

Nem elírás, a Minecraft: Story Mode Xbox 360-as változatát valóban 20 ezer forintért árulják epizódonként a konzol piacterén. Mielőtt azonban lecsapnátok az év akciójára, eláruljuk, hogy miért van ez így.

E3 2019: 12 percig pörög a Contra: Rogue Corps

Idén ünnepli 32. születésnapját a Contra, idén ősszel pedig újabb epizóddal bővül a nagy múltú sorozat. Nézzünk most bele az E3-as Nintendo Directen bemutatott Contra: Rogue Corps játékmenetébe!

Overwatch - most Baptiste áll a középpontban

Itt az idő, hogy jobban megismerkedjünk az Overwatch legújabb támogató hősével. Baptiste egy saját novellát, egy játékbeli kihívássorozatot és egy rakás ehhez járó kozmetikai cuccot kapott. Elindult hát a Reunion Challenge.

DLC-nek indult a Zelda: Breath of the Wild folytatása

Néha annyi ötlet jön össze egy játék kiegészítéséhez, hogy érdemes inkább egy teljesen különálló csomagba sűríteni azokat. Így foganhatott meg az idei E3-on bemutatott Breath of the Wild-folytatás is.

The Division 2 - minigunnal támad a Gunner

Megérkezett a Tom Clancy's The Division 2 legújabb specializációja. A The Gunner igazi nehézfiú: egy hatalmas minigunnal a kézben szórja az ólmot, ezzel pillanatok alatt elpusztítva akár egy teljes osztagot.

World of Warcraft - közeleg a Rise of Azshara

Végre dátumot kapott a World of Warcraft: Battle for Azeroth következő nagy frissítése, a 8.2-es verziószámmal érkező Rise of Azshara. Látogassuk meg a nagákat és a mechagnómokat!

Beszédes a Bloodstained launch trailere

Megjelent a Bloodstained: Ritual of the Night, így nem meglepő, hogy érkezett hozzá egy launch trailer is. A Castlevaniára hasonlító játék kedvcsinálója sokat elárul a jövőben érkező ingyenes frissítésekről, s még a Shovel Knight is felbukkan.

Pénteken érkezik a Harry Potter: Wizards Unite

Napokon belül világszerte elérhetővé válik majd a Niantic Games következő mobilos címe, a Harry Potter: Wizards Unite. A Pokémon Góra hajazó játék összemossa a varázslók és a muglik világát.