Hírarchívum - 2019. június

Lélegzetelállító concept artok a Cyberpunk 2077-ről

Hollie Benett, a CD Projekt RED angliai szárnyának kommunikációs fejese néhány izgalmas képet tett közzé Twitteren, melyek meglehetősen sokszínű képet festenek a jövőre érkező játék karaktereiről és városáról.

Monster Hunter World: Iceborne - jön a PS4-es béta

Jó hírünk van a PlayStation 4-tulajdonosok számára! A hónap vége előtt több lehetőségük is lesz majd ellátogatni a Monster Hunter World legújabb kiegészítőjének fagyos világába egy PlayStation-exkluzív bétateszt erejéig.

Steampunk újdonságokat kap a Killing Floor 2

A Tripwire Interactive továbbra sem hagyja magára a zombis alkotást, a mai napon megérkezett a Back & Kickin’ Brass ingyenes tartalmi frissítése új játékmóddal, új fegyverekkel és régi ismerősökkel.

Szivárogtatott felvételen a Monster Hunter-film

A közel 30 másodperces teaser kamerás felvétele a Sanghaji Nemzetközi Filmfesztiválról szivárgott ki, és így első ránézésre a film talán jobbnak is tűnik, mint amire a tavalyi képek után számítottunk.

Ingyenes lesz hétvégén a World War 3

A Farm 51 hivatalos bejelentése szerint június 20-tól vasárnapig, vagyis június 23-ig mindenki ingyen merülhet majd el a harmadik világháború fiktív összecsapásaiban. Az akcióhoz amúgy még egy trailert is hozzácsaptak a készítők.

34 milliárd forintot költöttünk tavaly játékokra

A Newzoo és a Wargaming által végzett felmérés alapján a magyarok 118 millió dollárt, vagyis durván 34 milliárd forintot költöttek tavaly videojátékokra és játékokon belüli vásárlásokra.

Mortal Kombat 11 - megjöttek a rangsorolt meccsek

Ma rajtol el a Mortal Kombat 11 kompetitív ranked módja, ahol négyhetes szezonok keretei között mérkőzhetünk meg a többi játékossal. A felállás egyszerű: minél több meccset nyerünk, annál magasabb rangunk és több jutalmunk lesz.

Tom Holland kicsit komolyan veszi a Final Fantasyt

Nyakunkon a Final Fantasy XIV: Shadowbringers megjelenése, a Square Enix pedig úgy gondolta, hogy egy vicces tévéreklámmal ágyaz meg a kiegészítő érkezésének. A főszerepben Tom Holland és Hannibal Buress.

Júliusban jelenik meg a Dr. Mario World

Közeleg a Nintendo soron következő mobiljátéka, a Dr. Mario World. Az este folyamán a kiotóiak bejelentették a free-to-play anyag megjelenési dátumát, és a játékmenetet is részletesen bemutatták.

25-30 óra is benne lehet az új Wolfensteinben

Ha hihetünk a készítőknek, a Wolfenstein: Youngblood lényegesen hosszabb játékidőt ígér, mint a sorozat korábbi epizódjai. A teljes móka akár 25-30 órára is rúghat a fejlesztők szerint.