Hírarchívum - 2019. június

Nem függ a játékok sztorijától a Gears of War-film

Nem akarták feleslegesen megkötni a készítők kezét, ezért a Gears of War-film "egy alternatív valóságban" játszódik majd, és nem lesz köze a játékok történetéhez - ezt maga Rod Fergusson, a The Coalition fejese erősítette meg.

Novigrad lakosai is ellátogatnak a Gwent világába

Vadonatúj frakcióval bővül a Gwent: The Witcher Card Game felhozatala, érkeznek a novigradiak, és velük együtt jön az erős vallás, a még erősebb kereskedelem, az egyedülálló mesteremberek, a gazdag nemesek és persze a pórnép.

Magyar felirattal érkezik a MediEvil

A Sony bejelentette, hogy folytatja jó szokását, és a MediEvil felújított változatát is magyar felirattal küldi boltokba itthon. Türelem, már csak pár hónap, és rávethetjük magunkat Sir Daniel Fortesque kalandjaira!

E3 2019: Izgalmas statisztikák az idei expóról

Vajon képes volt megszorongatni a Marvel’s Avengers a Cyberpunk 2077-et? És melyik platform lett a legnépszerűbb? Mennyit bukott a Sony a távolmaradással? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphatsz most választ az alábbi cikkünkben.

Előzményt kap Az éhezők viadala-regény

A young adult bestseller jövőre megkapja a maga előzménytörténetét Suzanne Collins tollából. A történet 64 évvel az első epizód előtt veszi kezdetét, azon a reggelen, amikor a 10. Éhezők Viadalának aratási napja indult.

E3 2019: Önvezető autóval támad a Cyberpunk 2077

Az E3 utáni napokban sem maradtunk újabb infók nélkül a CD Projekt RED alkotását illetően; kiderült, hogy lesznek csónakok, tudunk majd úszni, és ahogy Roach esetében volt, ezúttal is magunkhoz hívhatjuk majd a járgányainkat.

Insurgency: Sandstorm - ingyenes hétvége közeleg

A következő napokban nem csak némi újdonsággal - két új fegyver és egy újradolgozott térkép - kedveskedik a rajongóknak az Insurgency csapata, négy napon keresztül még totál ingyen is játszhatjuk a legutóbbi alkotásukat.

Brutal Doom - véresen rajtol a v21 Gold

Ha úgy érzed, hogy az eredeti Doom túlságosan is békés látványvilággal rendelkezett, akkor a Brutal Doom a te játékod lesz! Ugyan a továbbfejlesztett kiadás már májusban megjelent, a trailerre idáig várni kellett.

Brit toplista: FIFA-uralom a szigetországban

Az E3 előtt vette kezdetét a Sony Days of Play akciósorozata, ami alaposan rányomta a bélyegét a brit játékeladási toplistára is. A FIFA 19 visszakapaszkodott az élre, míg a másik két érmesünk PS4-exkluzív.

Társasjáték készül a Cities: Skylines alapján

A Paradox még tavaly jelentette be, hogy több címe alapján is társasjátékot készít, a Crusader Kings után pedig a népszerű városépítős játék, a Cities: Skylines következik a sorban.