Hírarchívum - 2019. szeptember

Vietnamban nyitott stúdiót a Ubisoft

Da Nang városában nyit új irodát a francia kiadó. A Ubisoft közleménye szerint a vietnami csapat kisebb kaliberű, mobil-, illetve a közösségi oldalak platformjaira szánt játékokkal foglalkozik majd.

Gyönyörű videón a Microsoft Flight Simulator

Az in-engine felvételek alapján eszméletlenül jól néz ki a Microsoft alkotása, ráadásul ahogyan a légköri fényviszonyok változását lemodellezték, az tényleg valami olyan páratlan dolog, amivel ritkán futhatunk össze.

Shenmue III - elrajtolt a támogatói trialverzió

És ezzel együtt egy csomó látványosság került fel a netre. Rögtön itt van például a némileg módosított Prophecy trailer, illetve alaposan belekóstolhatunk a játékmenetbe is.

Videón a multi nélkül érkező The Last of Us: Part II

Iszonyatosan felpörgött a The Last of Us: Part II körüli felhajtás az utóbb napokban; a szerdai trailer óta rengeteg új információ és látnivaló érkezett, melyeket az alábbi cikkben gyűjtöttünk össze részletesen.

11 percig mozog a Sniper: Ghost Warrior Contracts

A CI Games egy új gameplay felvétellel lepte meg a rajongókat, melyen a 2019-es Gamescom során bemutatott demót vehetjük górcső alá. A Kolchak kikötő az eddigiek alapján igazi mesterlövész-paradicsomnak tűnik.

Ingyen Metróval és Everythinggel vár az Epic Store

Noha a múlt heti, Batman 80. születésnapjára időzített gyűjteményeket nem übereli, azért az eheti ingyenes felhozatalra sem lehet egy rossz szavunk. Ráadásul a jövő héten is egy érdekes indie címmel készül az Epic.

Rage 2 - bemutatkoznak az első DLC rosszfiúi

Rise of the Ghosts címmel érkezik a Rage 2 első kiegészítője, melyben az új fegyverek, helyszínek és történeti szálak mellé természetesen egy új főgonosz is dukál - bár a látottak alapján nem lennénk a helyében.

Jedi: Fallen Order - Cal Kestis akcióba lendül

Megérkezett a napokban beígért vadonatúj trailer a Star Wars Jedi: Fallen Orderhez, melybe az eddigi anyagokhoz képest jóval több és látványosabb akciót sűrítettek össze alig két perc leforgása alatt.

Terítéken a Games with Gold októberi címei

Az október amúgy is a rémisztgetésről szól, úgyhogy részben ehhez illeszkedik a Friday the 13th: The Game-mel a Games with Gold-játékok e havi felhozatala. Ráadásként örülhetnek még az önjelölt nindzsák is.

Belső nézetes modot kapott a Sekiro

Sajnos egyelőre csak egy rajongói fejlesztésről van szó, de a Zullie the Witch által hegesztett mod még így is rendkívül érdekes. A kiegészítő alapjaiban változtatja meg a játék atmoszféráját, igaz, az akció még nehézkes benne.