Hírarchívum - 2020. január

Project: Mara - a Ninja Theory új játéka

A Bleeding Edge és a Senua’s Saga: Hellblade II mellett egy harmadik projekten is dolgozik a Ninja Theory csapata. A most bemutatott Project: Mara ismét a mentális problémákat helyezi majd előtérbe.

Frissítve: Kiszivárgott a Godfall belsős előzetese

A Redditen felbukkant egy nyúlfarknyi, alig pár másodperces videó, ami ismét megmutatja mozgás közben az első dedikáltan PlayStation 5-re bejelentett játékot, a Godfallt. Sajnos a látottak még egy 2019-es állapotot tükröznek.

Februárban jelenik meg a Wasteland Remastered

Az inXile Entertainment a Twitteren erősítette meg, hogy az eredetileg tavalyra időzített Wasteland Remastered februárban végre elérhető lesz PC-n és Xbox One-on, így a rajongók remek felvezetést kapnak a harmadik rész megjelenése előtt.

Így legósítanák az Untitled Goose Game-et

A LEGO Ideas talán még jobb dolog, mint maga a LEGO, ide tölthetik fel a rajongók azokat az agyszüleményeiket, amelyekből szeretnének valódi LEGO-szettet viszontlátni. Valaki az Untitled Goose Game egyik jelenetét építette meg.

Visszatér a Steamre a The Walking Dead-sorozat

A Telltale-féle The Walking Dead-sorozat jogait birtokló Skybound Games két jó hírrel szolgált a minap a rajongók számára: visszatér a Steamre a sorozat, és a Switch-tulajok is megkapják végre a hiányzó évadokat.

Bekebelezné a Funcomot a Tencent

A kínai cégóriás így is a legnagyobb részvényese a fejlesztőcsapatnak, most azonban ajánlatot tett a többi tulajdonosnak, és teljes mértékben bekebelezné a brigádot. A Funcom menedzsmentje a felvásárlás oldalán áll.

Rekord közeli számok a The Witcher-sorozatnál

A Netflix legfrissebb pénzügyi helyzetjelentéséből derült ki, hogy remekül rajtolt a The Witcher, a számok alapján az adaptációé lehet a legnézettebb első évad a szolgáltató sorozatai közül.

Február végén jön a The Clone Wars utolsó évada

A Lucasfilm egy új előzetes társaságában jelentette be, hogy mikor rajtol el a Star Wars: The Clone Wars hetedik és egyben utolsó évada. Az biztos, hogy a rajongóknak érdemes lesz végigülniük a tizenkét epizódot!

Hátulról is megmutatta magát az Xbox Series X

Kiszivárgott két fotó az új generációs Xboxról, az egyik pedig hátulról is megmutatja a konzolt, így most már szinte majdnem biztosan tudjuk, hogy milyen csatlakozókkal érkezik majd a masina.

Most 1 dollárért akár egész Európát meghódíthatod!

Ismét remek ajánlattal várja az önjelölt stratégákat a Humble Bundle csapata, melyben ezúttal az Europa Universalis IV kapja a főszerepet. Az alapjáték mellett a legizgalmasabb kiegészítők is akciósak.