Hírarchívum - 2020. január

Az Observer 2-t teaseli a Bloober Team

Egy titokzatos videó került fel a Layers of Feart, a Blair Witchet és az Observert jegyző Bloober Team közösségi oldalaira. Habár a rövidke klip első ránézésre nem sokat árul el, szinte teljesen biztos, hogy az Observer 2 bejelentését vezeti fel.

Traileren a Nioh 2 sztorija

Nem kell már túl sokat várnunk a Nioh 2 megjelenésére, de mielőtt még kardot ragadnánk, érdemes megnéznünk a Team Ninja játékának legújabb előzetesét. Ha pedig ez nem lenne elég, kaptunk pár infót a később érkező DLC-csomagokról is.

Előfizetéses szolgáltatással kacérkodik a Paradox is

Nem olcsó mulatság, ha az ember ráfügg a Paradox Interactive grand strategy játékaira. Az Europa Universalisért és a hozzá tartozó huszonegynéhány DLC-ért akár több száz dollárt is kicsengethetünk. Erre kínálhat alternatívát az új rendszer.

Egy éven át túlóráztak a DOOM Eternal fejlesztői

Az AAA-kategóriás játékoknál sajnos bevett szokássá vált a crunching - a fejlesztők komoly túlóráztatása annak érdekében, hogy a játék időben piacra kerüljön. Így jártak 2019 legnagyobb részében az id Software alkalmazottai is.

Számszeríjjal erősít a Call of Duty: Modern Warfare

Egy hónap csend után az Infinity Ward visszatért, hogy újabb nyalánkságokkal bővítsék a Call of Duty: Modern Warfare többjátékos módját. Ezúttal egy új fegyverre csaphatnak le a játékosok.

Márciusban begördül a Panzer Corps 2

Ha egy körökre osztott stratégiai játékra vágytok a második világháború hadszínterein, akkor már nem kell sokat várnotok. A Slitherine bejelentette a Panzer Corps 2 márciusi érkezését.

Mozgásban a Lost Words: Beyond the Page

Bemutatkozó kedvcsinálóval jelentkezett a korábbi Lionhead-alkalmazottakat is a soraiban tudó Sketchbook Games, akik a Modus Games segítségével mutatják be első játékukat, a Lost Words: Beyond the Page-et.

Cyberpunk 2077 - optimalizációs gondok?

Egy lengyel bennfentes, Borys Nieśpielak nemrég egy podcastben vendégeskedett, ahol elárulta, hogy tudomása szerint azért csúszik a Cyberpunk 2077, mert a csapat sokat küzd a játék konzolos optimalizálásával.

Animációs mellékágat kap a The Witcher-sorozat

Tegnap még csak pletykálták, ma reggelre viszont hivatalossá vált, hogy animációs mellékszálat kap a Netflixen nagy sikerrel futó The Witcher-sorozat. A látványért a koreai Studio Mir lesz a felelős. Ők készítették a Legend of Korrát is.

Resident Evil 3 - ilyen lesz a gyűjtői kiadás

Nem csak a tengerentúlon, de Európában is kapható lesz a Resident Evil 3 remake-jének gyűjtői kiadása. Az öreg kontinensre szánt kiszerelés pontos tartalmát a hajtás után ismerhetitek meg.