Hírarchívum - 2020. január

Switchre tart a The Turing Test

A Square Enix Collective és a Bulkhead Interactive közös puzzle-játéka 2016 óta elérhető a PC-n és Xbox One-on, amihez egy évvel később a PS4 is csatlakozott. A friss fejlemények szerint a Nintendo sem maradhat ki a buliból.

Age of Empires III: Definitive Edition - közeleg a béta

A jövő hónaptól az Insider program keretein belül már kezdetét is veszi a Microsoft legendás RTS-ének tesztfázisa, melyre a mostantól tudunk jelentkezni. A bejelentés mellé még egy minimum gépigény is érkezett.

Jegelték a Stormdivers fejlesztését

A Housemarque fejlesztőcsapat idén ünnepli a huszonötödik születésnapját, melynek kapcsán komoly bejelentésekkel készülnek a közeljövőben. Az már biztos, hogy a Stormdivers nem lesz a meglepik között.

Farmerkedésről szól az Epic következő ajándéka

A tegnapi naptól kezdve egy hétig ingyen tölthetjük a műfaji határokat ízlésesen feszegető The Bridge című platformer játékot az Epic Games Store felületéről. Az igazán nagy durranás azonban jövő héten jön.

Itt a teljes Heretic rövidfilm

A tavalyi Game Developers Conference-en mutatkozott be a Unity legújabb techdemójának, a Hereticnek az első felvonása. Eltelt egy esztendő, és a csapat most lerántotta a leplet a teljes változatról.

Red Dead Redemption II - felpörgött a PC-s eladás

A Superdata legutóbbi felmérése szerint nagyon jót tett a PC-s Red Dead Redemption II-nek, hogy Steamen is elérhetővé vált, decemberben ugyanis simán megduplázta az eladásait a játék.

Apex Legends - bemutatkozott a negyedik szezon

A Respawn Entertainment egy tegnapi fejlesztői beszélgetésen jelentette be, hogy február 4-én indul az Apex Legends negyedik szezonja. Az Assimilation névre keresztelt évad többek között új hőst és új fegyvert vonultat majd fel.

Több mint 10 millió lakosa van Stardew Valley-nek

A négy évvel ezelőtti premierkor talán még maga az alkotó, Eric Barone sem sejtette, hogy egyszemélyes fejlesztése, a Stardew Valley ekkora siker lesz. A tízmillió játékos komoly eredmény, gratulálunk hozzá!

Hardcore módot kapott a Disco Elysium

Tegnap komolyabb frissítést kapott az előző év egyik legjobb szerepjátéka, a Disco Elysium. Ebben a játékot fejlesztő ZA/UM csapata a hibajavítások mellett a hardcore módot is elérhetővé tette.

Kényszerpihenőre vonul Obi-Wan Kenobi-sorozat

Gondok akadtak a tavaly nyáron hivatalosan is megerősített Obi-Wan Kenobi-sorozat forgatókönyvével, ezért a Disney és a Lucasfilm úgy döntött, kukázzák és újragyúrják a szkriptet.