Hírarchívum - 2020. november

Folytatást kap a The World Ends with You

NEO: The World Ends with You címmel érkezik majd jövő nyáron a The World Ends with You folytatása, amelyben új karakterek társaságában, immár 3D-ben kell megvívnunk a Reaper's Game csatáit.

Új stúdiót alapított a Dragon Age tervezője

Még az év elején számoltunk be róla, hogy a Dragon Age-sorozat egyik kulcsfejlesztője, Mike Laidlaw dizájner a ubisoftos kalandjának is véget vetett - a karrierjének következő állomása egy saját fejlesztőstúdió lett.

Fortnite - Galactus érkezése zárja az aktuális évadot

A Fortnite aktuális évada a Marvel karakterei körül forgott, és nem is érhetne stílszerűbben véget, mint Galactus érkezésével. A Világevő minden bizonnyal alaposan felforgatja majd a játszóterünket.

Új Tolkien-könyv érkezik jövőre

J.R.R. Tolkien eddig ki nem adott írásaiból szemezget, és új részleteket árul el Középföldéről a The Nature of Middle-earth című kötet, amely jövő nyáron kerülhet a boltok polcaira.

Fotókon a Nintendo vidámparkja

Noha a megnyitóját el kellett halasztani, a Super Nintendo World építkezése lényegében véget ért, erről árulkodnak legalábbis a minap felbukkant fotók. A Nintendo-fanatikusok számára a park maga lesz a mennyország.

Problémák az Assassin's Creed: Valhalla trófeáival

Dicséretes, hogy az Assassin's Creed: Valhalla mentéseit gyakorlatilag szabadon mozgathatjuk a platformok közt, úgy tűnik azonban, hogy ez a rendszer hajlamos alaposan kibabrálni az achievementekkel és trófeákkal.

Marvel's Avengers - hasznosabbak lettek a társaink

A decemberi nagy frissítés előtt is kapnak pár újdonságot a Marvel's Avengers játékosai. A legutóbbi update bevezette a pingelési rendszert, amellyel célirányosan utasíthatjuk a gép által irányított csapattársainkat.

Valaki már streamelte a Cyberpunk 2077-et

Számos játékáruházhoz már eljutottak a Cyberpunk 2077 első készletei, így bekövetkezett az elkerülhetetlen: valaki már meglovasított egy példányt, amelyet később el is kezdett streamelni.

Spider-Man Remastered - élesedett a cross-save

Az Insomniac végre eleget tett a rajongók kérésének, így mostantól átvihetjük a Marvel's Spider-Man eredeti PS4-es mentését a PS5-ös felújított változatba. Az előzőgenerációs változat közben megkapta a remaster új kosztümeit is.

Brit toplista: átvette a vezetést az új Call of Duty

A Spider-Man: Miles Morales továbbra is képviselteti magát a brit eladási lista élmezőnyében, az aranyérmet azonban végül a multiplatformos Call of Duty: Black Ops - Cold War nyerte el.