Hírarchívum - 2020. november

Új szigettel bővül a GTA Online játszótere

A Grand Theft Auto Online eddigi legnagyobb frissítését tölthetik majd le a rajongók december közepétől, amely egy új helyszínnel és egy egyedül is teljesíthető rablással bővíti többek között a játékot.

Jöhet a Dragon's Dogma 2 és a Street Fighter 6 is

A múltkori hackertámadást követően újabb részletek szivárogtak ki a Capcom terveit illetően, ezúttal ráadásul a következő négy év megjelenéseiből kaptunk ízelítőt. Az amerikai IGN saját forrásból több cím érkezését is meg tudta erősíteni.

Filmes hírek a vasárnapi ebéd mellé

Mára is jutott egy nagyobb csokornyi filmes és sorozatos hír: szó lesz a Fekete párduc és a Deadpool folytatásáról, az új Predator-filmről, és megmutatjuk a Tom és Jerry-mozi első előzetesét is.

TGA 2020: Új pályát teaselnek az Among Us alkotói

Új pályát villantatottak a fejlesztők az Among Us alig párnapos Twitter-fiókján. A jelek szerint a teljes bemutatóra a The Game Awards pár hét múlva esedékes műsorában számíthatnak majd a rajongók.

HWSW: Felére csökkenhet az Apple-adó mértéke

Csökkenti az Apple az App Store alkalmazásbolton keresztül forgalmazott digitális termékek és javak után fizetendő jutalékot - igaz, nem azok számára, akik a legtöbbet bírálták és bírálják jelenleg is a céget.

A Google Stadia is megkezdi az iOS-es tesztelést

Több hír is érkezett az idén egyéves Google Stadiáról. A felhőalapú játékszolgáltatás hamarosan az Apple termékein is terjeszkedik, megkapta első igazán free-to-play játékát, és kedvező ajánlattal várják azt, aki náluk rendeli elő a Cyberpunk 2077-et.

Spelunky 2 - hamarosan már PC-n is multizhatunk

Annyi probléma volt PlayStation 4-en a Spelunky 2 egyik legnagyobb újításával, a kooperatív multiplayerrel, hogy a fejlesztők inkább kivették azt a PC-s változatból a megjelenés előtt. Szerencsére már közel vannak ahhoz, hogy pótolják.

Bethesda - az Xbox elsődleges, de nem kizárólagos

Mióta a Microsoft felvásárolta a Bethesdát, azóta vissza-visszatérő kérdés, hogy vajon kisajátítja-e a megszerzett címeket a saját platformjai kedvéért. Ezúttal az Xbox pénzügyi igazgatója fejtette ki az álláspontjukat.

Balan Wonderworld - bogarak és delfinek

A Balan Wonderworld színpadi világában tizenkét különböző mese részeként kell boldogulnunk. A Square Enixnek hála most bepillanthatunk, mi vár ránk a játék második és harmadik fejezetében.

Berendelték a The Last of Us-sorozatot

Egy ideje már tudjuk, hogy az HBO a The Last of Us sorozatként való adaptálásán dolgozik, rendezőt és forgatókönyvírót is találtak hozzá. Aki amiatt aggódott, hogy idővel elsüllyed a feldolgozás, most megnyugodhat: hivatalosan is berendelték.