Hírarchívum - 2020. április

The Elder Scrolls Online - úton már a Greymoor

A koronavírus-járványnak köszönhetően kétessé vált a The Elder Scrolls Online legújabb kiegészítőjének sorsa, de a Bethesda ma bejelentette: az eredeti tervekhez képest csupán egy hetet késik majd a Greymoor.

Befutott a Star Wars: Battlefront II utolsó frissítése

Néhány évvel ezelőtt Scarif ostromával a 2015-ös Battlefront megkapta az utolsó tartalmi frissítését, ma pedig hasonlóképp jár a Battlefront II is. Újra átélhetjük keserédes hangulatban a Rogue One látványos csatáit.

Most ingyen kipróbálható a Generation Zero

Most néhány napon keresztül bárki megtapasztalhatja, hogy milyen a 80-as évek Svédországában élni - a csavar az, hogy az Avalanche játékában az északiakat leigázták a kíméletlen gépszörnyetegek.

Online demót kap a Resident Evil 3-társasjáték

Sok videojátékból született már valamilyen formában társasjáték. Az adaptálást most még egy fokkal messzebbre vitték a Steamforged Gamesnél: az épp kickstarterező Resident Evil 3-társasjátékuk kapott egy online elérhető demót.

Kétlépcsős hitelesítés kell az Epic ingyenjátékaihoz

Új biztonsági intézkedésként az Epic Games Store tegnap óta elvárja, hogy kétlépcsős hitelesítést alkalmazzanak a felhasználói. Ha az ingyenes játékot aktiválnánk, szól is nekünk a program, hogy enélkül bizony üres kézzel távozunk.

Maid of Sker - a walesi folklórból merítő horror lesz

Walesi népmesék, dalok és legendák ihlették a Maid of Skert, aminek a történetét a SOMA írója jegyzi. A brit túlélőhorrort a legtöbb platformon már júniusban birtokba vehetjük.

Indivisible - váratlanul megjelent Switchen

A Lab Zero Games játéka tavaly ősszel jelent meg a legtöbb platformra, és mindig is tervben volt egy Switch-változat is. Ami végül váratlanul jelent meg, de annyira, hogy még a játék fejlesztőit is meglepetésként érte.

Májustól konzolon is tombol az Ion Fury

Az eredetileg csak PC-re megjelent Ion Fury májustól konzolokon is játszható lesz. A Duke Nukem 3D módosított motorjával operáló játékban egy kiberszektát kell legyőznünk Shelly “Bombshell” Harrison bőrébe bújva.

Jövőre akár jöhet is a Battlefield 6

Miközben a DICE kezd leállni a legutóbbi live service játékainak támogatásával, az Electronic Arts terveiből az rajzolódik ki, hogy a Battlefield-sorozat következő része akár már 2021-ben megjelenhet.

Ezek lesznek a Gold-előfizetés májusi játékai

Menetrendszerűen hozta a hírt a Microsoft, hogy milyen ingyenes játékokra számíthatnak a következő hónapban az Xbox Live Gold előfizetői. Ezúttal egy magyar fejlesztésű játék is helyet kapott a felhozatalban.