Hírarchívum - 2020. április

Csúszik a MechWarrior 5 kiegészítője

Az eredeti tervek szerint áprilisban kellett volna megjelennie, ehhez képest az év első felében már nem fogjuk megkapni a MechWarrior 5 kiegészítőjét. Cserébe viszont masszívabb tartalom vár ránk.

Ilyen Minecraft-várost sem látunk túl gyakran

Vannak olyan Minecraft-játékosok, akik azzal foglalkoznak, hogy pénzért nagyon szép dolgokat építenek. Ez persze viccesnek tűnhet, de a Varuna csapat legújabb munkája a bizonyíték rá, hogy kőkemény melóról van szó.

Trials of Mana - az utolsó előzetes

A jegyzőkönyv kedvéért említsük meg, hogy pénteken landolt a boltokban a Trials of Mana, amelyhez egy rövid launch trailert is kiadott a Square Enix. Az első hónapban DLC-vel jutalmazzák a vásárlókat.

Mától ingyenes a Total War: Shogun 2

Az esti órákban válik ingyenessé a Total War: Shogun 2, és közel egy hétig az is marad: ezúttal nem próbaidőszakról van szó, ha hozzáadtuk a játékot a könyvtárunkhoz, örökre megtarthatjuk azt.

Brit toplista: ismét vezet az új Animal Crossing

Noha az elmúlt héten már nem pörögtek annyira a játékeladások az Egyesült Királyságban, még mindig átlagon felül teljesít a piac a koronavírus-járvány miatt bezárkózó játékosok miatt.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan megnyomják a hónap végét a kiadók és fejlesztők, a következő napokban több ígéretes újdonság, és egy nagy adag megkésett port is boltokba kerül majd. Lássuk a felhozatalt!

Future Games Show egészíti ki a PC Gaming Show-t

Míg a PC Gaming Show elsősorban a PC-s játékokról szól, az idén először megrendezett Future Games Show a konzolokra, a mobilokra és a játékstreamingre helyezi a hangsúlyt. A GamesRadar rendezvénye is júniusban lesz.

Botokkal segíti az új játékosokat a PUBG

A fejlesztők szerint a PUBG konzolos játékosai sokat fejlődtek az elmúlt években – még túl sokat is, hiszen túl nagy a különbség a veteránok és az új csatlakozók között. Az újaknak segítendő ezért botokat is tesznek most már a meccsekbe.

Jöhet a Horizon: Zero Dawn-trilógia?

A VGC belsős forrásai alapján már nagyban folynak a Horizon: Zero Dawn második részének munkálatai, ám ha az értesüléseik helyesek, nemcsak egy, de két folytatást is várhatunk a következő PlayStation-generációra.

Már a 2021 utáni filmekre is hat a koronavírus

A Marvel-filmek háza táján komolyabb átrendeződést láthatunk: hogy helyet szorítsanak az MCU-s és az animált Pókembernek, Doctor Strange és Thor csak 2022-ben kerül mozikba. A Mission Impossible-filmek is csúsznak.