Hírarchívum - 2020. április

Ma jön a Dragon Ball Z: Kakarot első DLC-je

Ma élesedik a Dragon Ball Z: Kakarot mellé megvásárolható szezonbérlet első tartalma, amelyben Beerust kell majd legyűrnünk Goku és Vegeta oldalán. Nem lesz egyszerű menet!

Már az előfizetéseinket is kezeli a GOG Galaxy 2.0

Érkezett egy frissítés a GOG Galaxy új generációs klienséhez, mostantól az előfizetéseinkhez járó játékokat is egy helyen találjuk meg. Hasznos funkció ez, ha szeretnénk maximálisan átlátni a gyűjteményünket!

Modern Warfare - méretes frissítés érkezik a mai nap

Érdemes felkészülnie a Call of Duty: Modern Warfare-játékosoknak arra, hogy a mai nap egy méretes letöltést hoz a számukra. A javítást konzolokon rendhagyó módon, két részletben kell leszenvedni.

Készül a Brothers in Arms-tévésorozat

Most futott be a hír, hogy a Gearbox csapata összeállt Scott Rosenbaum showrunnerrel, hogy együtt élesszék fel a méltatlanul elfeledett szériát. Igaz, ezúttal nem játékként, hanem TV-s sorozatként.

Megvan a The Last of Us: Part II megjelenési dátuma

Üröm az örömben, hogy ezzel együtt csúszik a Ghost of Tsushima egy hónapot, ami persze érthető, hiszen a Sonynak nem lenne bölcs az idei év két nagyágyúját egy hónapban elsütni.

Elégedett a sajtó a Gears Tactics debütálásával

Lejárt a hivatalos embargó a Gears of War-széria legújabb mellékhajtásával, a Gears Tacticsszel kapcsolatban, így befutottak az első értékelések is. Úgy tűnik, tetszett a külföldi kritikusoknak a körökre osztott stratégia.

Leleplezték a WWE 2K Battlegroundsot

Megérkezett az első nyúlfarknyi előzetes a WWE 2K Battlegroundsból, amelyben megleshetjük, hogy milyen irányba tenne kitérőt a 2K Sports a szebb napokat is megélt szériával.

Days Gone - 365 nap telt el a megjelenése óta

Csak úgy pikk-pakk elrohantak azok a bizonyos napok a Bend Studio 2019-es, PlayStation 4-exkluzív akció-kalandjának a napvilágra jötte óta. Most a csapat pár igen érdekes infót osztott meg arról, hogy mit értek el a játékosok egy év alatt.

Így ünnepeljük a nemzetközi Alien-napot

Minden évben április 26-án ünnepeljük a hivatalos Alien-napot, a számos játéknak, könyvnek és persze az első két filmnek is otthont adó LV-426 kódjelű égitest után. És habár nagy bejelentéseket nem, egy-két ajándékot kaptunk ennek apropóján.

Konzolokra látogat a műfajkeverős SuperMash

A jövő hónap elején konzolokon is játszható lesz a SuperMash, amelyben hat különböző műfajból mixelhetünk magunknak újabb és újabb játékokat. A PC-s verzióra ezzel párhuzamosan egy komolyabb javítás vár.