Hírarchívum - 2020. április

Switchre tart az Oddworld: Munch's Oddysee

Újabb platformra látogat el a Oddworld: Munch's Oddysee, ezúttal a Nintendo konzolján teszi tiszteletét. Abe 3D-s kalandját így hamarosan a mobilok mellett Switchen is élvezhetjük útközben.

Xbox Game Pass - több mint 10 millió előfizető

Megérkezett a legfrissebb üzleti jelentés a Microsofttól, amiben szokás szerint kevés az Xbox-részleget is érintő számadat, de azért pár érdekes infó így is napvilágot látott. A legérdekesebb talán, hogy rekordot döntött az Xbox Game Pass-előfizetés.

Ez a srác kicsikarta a 60 fps-t a Bloodborne-ból

A generáció elején megjelent Bloodborne-t sokak a PS4-es éra legjobb játékaként tartják számon. Meglehetősen nagy rajongói bázist tudhat magáénak, így tehát nem csoda, hogy a modderek is vissza-vissza térnek hozzá.

Dying Light DLC-ként támad fel a Hellraid

A Techland támogatása a Dying Lighthoz egy olyan teljesítmény, ami előtt mindenkinek illik megemelnie a kalapját. A 2015-ben megjelent játékhoz még mindig érkezik friss tartalom, az új DLC-t a megboldogult Hellraid ihlette.

Bemutatkozott az Assassin's Creed: Valhalla

Rendhagyó módját választotta a Ubisoft az új Assassin's Creed teaselésének, a BossLogic néven futó művész ugyanis egy maratoni, nyolc órán át tartó stream keretei között rajzolta meg a játék leleplező artworkjét. Holnap jön az első trailer!

Dátumot és előzetest kapott a Deadly Premonition 2

Idén nyáron egyszerre folytatást és előzménysztorit kap a Deadly Premonition. Az A Blessing in Disguise alcímmel érkező második rész egy titokzatos előzetessel és néhány friss képpel alapozza meg a hangulatot.

Star Wars: Episode I Racer - késik a PS4-es verzió

Szerencsére a Nintendo Switchre szánt portot nem érinti a csúszás, de a Sony-pártiak csak némi késés után állhatnak rajtvonalhoz a Star Wars: Episode I Racer modernizált változatában.

Íme, a PlayStation Plus májusi kínálata

Megérkeztek a PlayStation Plus májusi befutói is: ezúttal két szimulátort kapnak az előfizetésük mellé a PS4-játékosok. Az utóbbi évek egyik legjobb városépítője, a Cities: Skylines mellé egy közkedvelt rétegjáték, a Farming Simulator 19 jár.

Hivatalosan is megjelent a Legends of Runeterra

Három hónap után elhagyja a bétastátdiumot a Legends of Runeterra. A hivatalos megjelenést egy új kártyaszett, a Rising Tides kíséri, melynek élén Bilgewater frakciója és Miss Fortune áll.

Apex Legends - már teaselik a következő hőst

Valószínűleg senkit nem lep meg, hogy az Apex Legends jövő hónapban induló ötödik szezonja egy újabb játszható hőssel bővíti majd a játék repertoárját. A Respawn csapata már el is hintette az új Legend kilétére utaló első nyomokat.