Hírarchívum - 2020. április

11 címmel bővül a Google Stadia kínálata

A nemrég megrendezett Stadia Connect alkalmával jelentették be, hogy több nagy címmel is bővül a Stadia repertoára, olyanokkal, mint például a PUBG. A Stadia Pro-előfizetéssel rendelkezők ráadásul ingyenesen kergethetik a csirkevacsit.

Dicsekvős traileren a Final Fantasy VII Remake

Az 1997-ben megjelent játék újradolgozott változatára jó sokat kellett várni, mind a kritikusok, mind a rajongók szerint megtérült az így eltöltött idő. Most rövid videóban villantja meg a játék, hogy milyen elismeréseket kapott.

Mozizz a Bosszúállók: Végjáték rendezőivel!

A vírus által kialakult helyzet egy egészen különös trendet szült, az úgynevezett "live-tweet rewatchot". Ma este a Bosszúállók: Végjáték is egy ilyen eseményt kap, így a Russo-testvérekkel nézhetjük együtt újra a filmet.

Destroy All Humans! - jön az invázió!

Hamarosan újra terrorizálhatjuk az 1950-es évek földlakóit, érkezik ugyanis a kultjáték, a Destroy All Humans! remake-elt verziója. Nem is kell már sokat várnunk, nyár közepén indul az invázió.

Az egyik legkomolyabb generációváltás elé nézünk?

A generációváltás mindig drámai fejlődéssel jár együtt, a mostanira azonban ez annyira igaz, hogy a 2D-ről 3D-re való átállás óta nem volt ilyenre példa - legalábbis ezt állítja az Xbox első embere.

Egyre valószínűbb a PS5 májusi bemutatkozása

Korábban is hallhattunk már pletykákat arról, hogy a Sony májusban tervezi leleplezni az új generációs konzolját, most azonban újabb árulkodó kép került elő, ami ezt a teóriát erősíti tovább.

HWSW: Később kerülhet boltokba az 5G-s iPhone

Az előzetes tervekhez képest csak némi késéssel kerülhetnek majd a boltokba az Apple új generációs iPhone-jai idén év végén, köztük a cég első olyan készülékei, melyek az 5G-s hálózatokkal képesek együttműködni - írja, a HWSW.

Nem finomkodik majd a Cyberpunk 2077

A CD Projekt RED még április közepén jelentette be, hogy mérföldkőhöz érkezett a Cyberpunk 2077, hiszen a legtöbb korhatár-besorolásért felelős szervezet már bevizsgálta a játékot. Most egy szivárgásból az is kiderült, mire jutottak.

Visszatért a Steamre a LEGO Gyűrűk Ura

Bő egyéves kényszerpihenőt követően újra kapható a Steamen a LEGO The Lord of the Rings és a LEGO The Hobbit. Az előző generációra megjelent konzolos változatokról egyelőre nincs hír.

Valorant - változik az anticheat-rendszer működése

Nem aratott osztatlan sikert a Riot azzal, mikor kiderült, hogy a Valorant csalás elleni szoftvere állandóan fut a játékosok számítógépén, még akkor is, amikor maga a játék nem. A fejlesztők most lehetővé tették az alkalmazás leállítását.