Hírarchívum - 2020. június

Befellegzett az Oculus Gónak

Két év után véget ér az Oculus Go árusítása. A Facebook alá tartozó Oculus biztonsági frissítéseken kívül nem fordít több erőforrást a belépőszintűnek tervezett VR-eszközre, helyette a Questre és a Riftre koncentrál.

Korai hozzáférésbe lép a Rogue Legacy 2

Ahogy a játék szereplői, úgy a Rogue Legacy 2 is az elődje hagyatékára építve próbál egy sokkal teljesebb roguelite-metroidvania élményt nyújtani a játékosoknak. Július végétől kezdve early accessben belekóstolhatunk, hogyan is sikerült.

Négyéves a Dead by Daylight, jutalmakkal ünnepel

Habár nem az egyetlen aszimmetrikus horrorjáték, amely mégis a Dead by Daylight rendre kap frissítéseket, és még nem halt ki az érdektelenség miatt, vagy mert megvonták a licencet tőle. Most négyéves, ünnepelhetünk a játékban.

Bővebben a Madden NFL 21 gameplayéről

Egy hónapnyi várakozás után megkaptuk az új konzolgeneráció első Madden NFL-játékának előzetesét, most pedig egy bővebb, az irányítás és a játékmenet újdonságait prezentáló videóban ismerkedhetünk tovább a játékkal.

Népszerűek voltak az Epic májusi akciói

Nagyon úgy tűnik, hogy megérte a sok ingyenes játék osztogatása az Epic Games Store-nak, az ugyanis roppant mód felpörgette az aktív játékosok számát a platformon belül - de hát egy GTA V-akciótól nem is vártunk mást.

Újra mozgás közben a Tony Hawk's Pro Skater 1+2

Egy rövid kedvcsináló érkezett az idén ősz elején érkező Tony Hawk's Pro Skater 1+2-ből, amiből többek között megtudtuk, hogyan tudjuk idő előtt kipróbálni a játékot - sajnos nem lesz mindenki számára elérhető a demó.

Warhammer: Vermintide 2 - éles a harmadik szezon

Szerencsére a Fatshark csapata nem hagyja támogatás nélkül az utóbbi idők egyik legjobb "Left 4 Dead-klónját", a Warhammer: Vermintide 2-t, és a mai napig érkezik hozzá új tartalom - nem is kevés!

Farming Simulator 16 - most ingyenesen tölthető

Az elmúlt napokban talán kicsit alábbhagyott az ingyenes játékok özönlése, ahogy kezd az élet visszatérni a megszokott kerékvágásba, de a virtuális földművelők számára tartogat egy kellemes meglepetést a Microsoft Store.

The Witcher - nyár végétől újra forognak a kamerák

Megkapta a jussát a Vaják, ami ezúttal sajnos egy kényszerpihenő volt, most már viszont tudjuk, hogy hamarosan Henry Cavill újra kardot ragadhat, hiszen folytatódik a The Witcher-sorozat forgatása.

Baldur's Gate III - nincs kizárva a konzolos verzió

A belga fejlesztőcsapat minden erejével azon van, hogy minél hamarabb a nagyközönség elé tárhassa a legendás RPG következő részét - egyelőre PC-n és Stadián, de a jövőben nem elképzelhetetlen, hogy konzolokra is ellátogat a játék.