Hírarchívum - 2020. június

Urald a világot a Secret Governmentben!

Irigyled az Illuminatit, a szabadkőműveseket, a templomosokat vagy bármelyik árnyak között bujkáló, titkos szektát, ami csak eszedbe jut? A Secret Government esélyt ad, hogy te legyél a történelem legnagyobb szürke eminenciása.

Júliusban debütál a Netflix Transformers-sorozata

A Transformers-mozifilmek egyelőre szünetet tartanak, de ez nem azt jelenti, hogy az alakváltó robotokat nélkülöznünk kellene a képernyőről. A Netflix sorozata egy nagyobb ívű történet lesz, az első szakasza a cybertroni háborúra koncentrál.

Aranylemezen a Ghost of Tsushima

Aranylemezre került a Ghost of Tsushima, ami azt jelenti, hogy nincs veszélyben a júliusi megjelenés. Már csak néhány hetet kell kibírnunk, és élvezhetjük a Sucker Punch eddigi legnagyobb vállalkozását.

A Facebook felvásárolta a Ready at Dawnt

A Ready at Dawn olyan játékokért felelt, mint a God of War: Chains of Olympus, a The Order: 1886 és a Lone Echo. Mostantól a Facebook istállójában folytatják, és az Oculusszal együttműködve főleg VR-címekre fognak koncentrálni.

Marvel's Avengers - miben más a next-gen változat?

Már csak egy nap van hátra a Crystal Dynamics prezentációjáig, amin ismét többet mutatnak a Marvel's Avengersből. Addig is azzal hangolják a népet, hogy bejelentették, az újgenerációs konzolokra megjelenéskor elérhető lesz a játék.

Smite - váratlan crossover az Avatárral

Az Avatár: Aang legendája nemrég megjelent a Netflixen is, és talán nem meglepő, hogy újra fellángolt a rajongási láz. Talán épp ezt lovagolja meg most a Nickelodeon és a Smite csapata, amikor a sorozat figuráit hozzáadják a MOBA-hoz.

Breaking: lehúzza a rolót a Mixer

A Microsoft váratlanul bejelentette, hogy kiszáll a videostreaming-bizniszből, és kereken egy hónap múlva bezárja a Mixert. Helyette a Facebook Gaminggel szövetkezik majd.

Összefoglaltuk a Developer Showcase adását

A Summer Game Fest Developer Showcase adásán rengeteg érdekes független fejlesztésű cím előzetesét és gameplay bemutatóját láthattuk. Egy jókora csomagban összeszedtük nektek a levetített játékokat.

Super Smash Ultimate - Min Min is csatlakozik

Egy minidirecttel jelentkezett a Nintendo, melynek során lehullott a lepel a Super Smash Bros. Ultimate legújabb bunyósáról. Az ARMS egyik boxolója, a ruganyos kezű Min Min lesz a Season Pass Vol. 2 első új harcosa.

Íme, az ASUS-nyereményjátékunk nyertesei!

Véget ért az ASUS és a Gamekapocs közös nyereményjátéka, amelynek a tétje egy ASUS ROG Strix Go 2.4 vezeték nélküli fejhallgató, illetve egy PC-s DOOM Eternal volt. Lássuk a nyerteseket!