Hírarchívum - 2020. június

Íme, a Crash Bandicoot 4: It's About Time

Hivatalosan is bemutatkozott a Crash Bandicoot 4: I'ts About Time, egy izgalmas előzetest és fejlesztői kommentárral fűszerezett gameplay-demonstrációt is kaptunk. Már alig várjuk, hogy itt legyen az október!

Bemutatkozott a Sniper: Ghost Warrior Contracts 2

Idén sem maradnak meló nélkül a profi mesterlövészek. Tavaly újult formában jelent meg a Sniper: Ghost Warrior Contracts, most ősszel pedig folytatódik a történet, a hófödte hegyeket viszont magunk mögött hagyhatjuk.

Nézd vissza a Summer Game Fest adását!

Ma sem maradunk friss bejelentések nélkül. Ezúttal Geoff Keighley lép színpadra (vagy webkamera elé), hogy levezényelje a Summer Game Fest Developer Showcase adását, ahol többek közt fellép majd Crash Bandicoot is.

Cyberpunk 2077 - képregényt kap a Trauma Team

Habár magát a játékot sajnos egészen az év végéig elhalasztották, már szeptemberben elmerülhetünk a Cyberpunk 2077 világában, hála az azt megelőző képregénynek.

Street Fighter V - bajban az online bajnokságok

A koronavírus miatt idén a Capcom Pro Tour bajnoksága is teljes egészében online zajlik, ez a váltás azonban erősen kihúzta a gyufát néhány játékosnál, akiket szerencsétlenül érintett a meccsek során jelentkező késleltetés.

Új DC-domaineket foglalt a Warner Bros.

Ha levonhatunk bármiféle következtetést a Warner Bros. legutóbb lefoglalt domainneveiből, akkor az az, hogy valószínűleg két új videojátékkal készülnek. Főszerepben az Öngyilkos Osztag és a Batman-família.

HWSW: Mindenkit a Flash törlésére kér az Adobe

Év végén kaszálja el a Flash Playert a cég, ezután a szoftver nem kap több frissítést - és nem is lesz használható. Nagytestvérünk, a HWSW összefoglalja a főbb tudnivalókat a búcsúzó lejátszó kapcsán.

Ajánlott olvasmány lesz a This War of Mine-ból

A This War of Mine mind a kasszáknál, mind a kritikusoknál jól szerepelt, a minap azonban újabb elismerésben részesültek a fejlesztők: a játék felkerült Lengyelország ajánlott olvasmányokat tartalmazó listájára.

Júliusban mutatják be az EA Sports UFC 4-et

A szivárgásokat követően nagyobb összegben mertünk volna fogadni arra, hogy az EA Play során leplezik le az EA Sports UFC 4-et, erre viszont nem került sor végül. A játék ennek ellenére készül, most úgy néz ki, júliusban fogják bemutatni.

Brit toplista: tarolt a The Last of Us: Part II

Megjelent az év egyik legjobban várt videojátéka, amely annak rendje és módja szerint felforgatta a brit játékeladási toplistát. Az Egyesült Királyságban egyelőre a The Last of Us: Part II produkálta a legjobb rajtot idén.