Hírarchívum - 2020. június

Mozgásban a The Cuphead Show

Javában készül már a Netflix gondozásában készülő Cuphead-sorozat, ma pedig el is csíphetünk belőle néhány jelenetet. Cuphead és Mugman beszélő szerepet is kapnak, így megismerkedhetünk az őket alakítő színészekkel is.

Feneketlen káoszt ígér a Surgeon Simulator 2

Ötperces játékmenet-bemutatóval készült a Bossa Studios csapata, és ha egy dolgot leszűrhetünk a látottakból, az az, hogy senkinek nem kívánjuk, hogy a Surgeon Simulator 2 orvosai álljanak mellette a műtőteremben.

Diablo IV - a nyílt világról és a többjátékos módról

Újabb jókora bejegyzéssel bővült a Diablo IV fejlesztői naplósorozata. A Blizzard csapata ezúttal a belső tesztelésről, a kamerakezelésről, a nyitottabb világ felépítéséről és az online funkciókról mesélt mesélt bővebben.

The Last of Us: Part II - nincs tervben DLC

A The Last of Us első részét kibővítő Left Behind DLC során jobban is megismerhettük Ellie-t, Neil Druckmann azonban elárulta: a folytatáshoz nem terveznek ilyen sztorikiegészítőt.

Újabb tíz évre FIFA-exkluzív a spanyol bajnokság

Folytatódik az Electronic Arts és a La Liga együttműködése, a két szervezet újabb tíz évre szóló megállapodást írt alá a minap. Ez azt jelenti, hogy a spanyol bajnokságok továbbra is a FIFA-sorozat kiváltságai maradnak.

Megjelent a Beyond a Steel Sky

Az Apple Arcade kínálatában már elérhető, PC-re pedig júliusban érkezik a Revolution Software legújabb kalandjátéka, a Beyond a Steel Sky. Csekkoljátok a launch trailert!

Szexuális zaklatással vádolják Chris Avellone-t

Az elmúlt héten többen is szexuális zaklatással vádolták meg a játékipar egyik legismertebb íróját, Chris Avelonne-t. A történtek után több cég, így a Paradox és a Techland is megszakította vele a kapcsolatot.

Újra megmutatta magát a Biomutant

Régóta nem hallottunk már a THQ Nordic szárnyai alatt készülő Biomutantről, a minap azonban a készítők kiadtak egy közel tízperces gameplay videót belőle, és azt is megerősítették, hogy hamarosan elkészül a játék.

Filmes hírek péntek délelőttre

Az elmúlt napokban összegyűlt egy adag érdekesebb filmes és sorozatos anyag, ezekről külön összeállításban emlékezünk most meg. Hozunk a híreket a képregény-adaptációk világából, és mutatjuk az Alapítvány-sorozat első teaserét is!

Remastert kaphat a Need for Speed: Hot Pursuit

A pletykák szerint a Criterion egy másik fejlesztését is remasterelheti az Electronic Arts. A Neet for Speed: Hot Pursuit felújított változata az idei évben várható, többek között Nintendo Switchre is.