Hírarchívum - 2020. augusztus

Nem akadályozhatja az Apple az Unreal támogatását

A bíróság jóváhagyta az Epic Games távoltartási kérelmét az Apple-lel szemben, ez azonban csak a cég fejlesztői hozzáférésére és az Unreal Engine-re vonatkozik. A Fortnite kitiltása ellen nem volt kifogása.

Ezért tűnt el a The Sinking City a digitális boltokból

Idén tavasszal egyik pillanatról a másikra eltűnt a digitális áruházak kínálatából a The Sinking City, most pedig nemrég kiderült, hogy mindennek a kiadó és a fejlesztőcsapat között dúló jogi vita az oka.

Hamarosan újra mozog a Ratchet & Clank: Rift Apart

Bejelentése óta fájóan keveset láthattunk idáig a Ratchet & Clank: Rift Apartból, ám ez hamarosan megváltozik, ugyanis a Gamescom alkalmából ismét mozgás közben láthatjuk majd kedvenc lombaxunkat.

Borderlands 3 - minden a fejben dől el

Bemutatkozott a Borderlands 3 negyedik DLC-je, a Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck, amiben a kalandjaink helyszíne a címben említett úriember nem túl stabil pszichéje lesz.

Friss infók szivárogtak ki az új Call of Dutyról

Már csak egyetlen napra vagyunk a Call of Duty: Black Ops - Cold War formális bejelentésétől, így egyre több újdonságot tudunk meg a népszerű FPS-sorozat következő részéről. Ezeket most össze is gyűjtöttük egy nagy hírcsokorba.

Rengeteg EA-játék kapott Steam-achievementeket

Miután jelentős részüket elérhetővé tették a Valve platformján is, több mint két tucat Electronic Arts-játék kapott achievement-támogatást a Steamen. Ráadásul azokért nem kell kétszer fáradnunk, amiket az Origin-fiókunkban már feloldottunk.

Ingyenes a Serious Sam első része a GOG-on

Kicsit kevesebb, mint egy hónap múlva folytatódik Komoly Samu kalandja, aminek a premierjére most a Croteam úgy szeretne ráhangolni minket, hogy limitált ideig ingyenessé tette a 2001-ben megjelent első epizódot.

TGA 2020: Megtartják az idei The Game Awardsot

Normális körülmények között ez még csak nem is lenne hír, de mostanra már biztosan feltűnt, hogy 2020 nem volt normális év a rendezvények számára. Geoff Keighley megerősítette, hogy a The Game Awards semmiképp sem csúszik jövőre.

Less be a Necromunda: Underhive Wars világába!

A Warhammer 40.000 univerzumában játszódó Necromunda: Underhive Wars hamarosan megjelenik, az új kedvcsinálóban pedig szemügyre vehetünk néhány helyszínt a kaptárvilág változatos pályái közül.

Launch traileren a No Straight Roads

A No Straight Roadsban az akció és a ritmus találkozik, miközben végigjárjuk Vinyl City őrült forgatagát, hogy megmentsük magát a zenét. A helyi muzikális nagykutyák ugyanis csak az EDM-ben hisznek, és minden más műfajt el akarnak tüntetni.