Hírarchívum - 2020. augusztus

Futottak még a Gamescom Opening Night Live-on

Elképesztően sok bejelentést és látnivalót hozott a Gamescom Opening Night Live műsora. Szokásunkhoz hűen a fontosabb hírek kiemelése után következzen egy összeállítás a többi gyöngyszemről.

Hét perc az új Ratchet & Clankkel

Az ígéreteknek megfelelően a Gamescom Opening Night Live apropóján vágatlan gameplay felvételt kaptunk a legújabb Ratchet & Clank-epizódról, amely kizárólag PlayStation 5-re fog megjelenni.

Mozgásban a VR-os Medal of Honor

Durván nyolc év szünetet követően tér vissza a Medal of Honor-sorozat, méghozzá egy VR-exkluzív második világháborús epizóddal. Az első gameplay trailer alapján nem panaszkodhatunk majd.

Ősszel újrázik az Age of Empires III

Az Age of Empires III is megkapja a maga Definitive Editionjét, a felújított változat az ősz folyamán fog megjelenni. Felturbózott grafikára, újrakevert hangokra és kibővített tartalomra számíthatunk.

Kiadós ízelítő az új LEGO Star Warsból

Habár az eredeti tervekkel ellentétben már nem fog megjelenni idén a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, legalább egy kiadós gameplay trailerrel kárpótoltak bennünket a készítők.

Trailert kapott a Mafia: Definitive Edition

Noha a mai napon már láthattatok egy hosszabb gameplay felvételt a Mafia felújított változatáról, a játék a Gamescom Opening Night Live-on is képviseltette magát egy rövid kedvcsinálóval. Csekkoljátok!

Sztárgárdával erősít a 12 Minutes

Hosszú rádiócsendet követően újra hallatott magáról az ígéretes indie fejlesztés, a 12 Minutes. Az új előzetes egyúttal lerántja a leplet a szinkronhangokról is - nem kis neveket sikerült leigazolniuk a készítőknek!

Star Wars: Squadrons - ilyen lesz a single

Habár a Star Wars: Squadrons a multiplayer módra van kihegyezve, egyjátékos kampányt is kapunk mellé, amelyben az Új Köztársaság és a Birodalom oldaláról is átélhetjük, hogy mi történt a második Halálcsillag felrobbantása után.

Gameplay traileren a Little Nightmares II

Újra hallatott magáról a Little Nightmares II, a Gamescom Opening Night Live apropóján levetített gameplay trailer ismét egy rendkívül ígéretes platformer képét festi le előttünk.

Októberben jön a World of Warcraft: Shadowlands

A Blizzard a korábbi ígéretének megfelelően bemutatta a legújabb animációs sorozatának első felvonását, ráadásul a World of Warcraft: Shadowlands napra pontos megjelenési dátumát is leleplezte.