Hírarchívum - 2020. szeptember

Black Ops: Cold War - nézzünk bele a kampányba!

A többjátékos módot már láthattuk, így végre eljött az ideje, hogy belenézzünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War sztorimódjába is. A CIA titkos kommandósai alaposan felforgatják Trabzon repterét.

Leleplezték a God of War: Ragnarököt

A tegnap esti PlayStation-showt egy korábban már sokat pletykált bejelentés zárta. Kratos és Atreus a következő konzolgenerációban is visszatérnek, mégpedig a God of War: Ragnarök élén.

Ilyen élesben a Spider-Man: Miles Morales

A nagy PlayStation-bemutató során nem maradhatott el a Marvel's Spider-Man: Miles Morales sem. Egy dolgot már most leszögezhetünk: az Insomniac 2018-as játékának önálló mellékága látvány terén nem hoz szégyent az elődjére.

Hogwarts Legacy - megnyílik a varázslóvilág

Végre megtudhattuk, hogy miben mesterkedik az Avalanche és a Warner Bros. A Hogwarts Legacy a Harry Potter-univerzum múltjába vezet bennünket, ahol friss varázslótanoncként felfedezhetjük Roxfort ősi titkait.

Bemutatkozott a Final Fantasy XVI

Igaznak bizonyultak a pletykák, a PlayStation 5 tegnapi bemutatóján lelepleződött a Final Fantasy XVI is. A Square Enix egy elképesztően látványos és akciódús előzetessel vezette fel a játékot.

Megvan a PlayStation 5 ára és dátuma

Tegnap éjjel lefutott a Sony legutóbbi közvetítése, ahol a rengeteg játék mellett végre választ kaptunk a két égető kérdésre: mikor jelenik meg pontosan a PlayStation 5, és mennyibe fog kerülni?

Itt nézheted vissza a PlayStation 5-bemutatót

A Sony ismét műsort szervez a saját stúdiói és a külsős partnerei által készített játékoknak, amelyeket az újgenerációs konzoljára várhatunk. Reménykedhetünk, hogy magáról a konzolról is esik egy-két szó.

Ismerjük meg mélyebben a Foreclosedot

Az Antab Studio képregényes vizualitású cyberpunk játékát ugyan csak jövőre várhatjuk, a fejlesztők máris szeretnék, ha minél többet megtudnánk a Foreclosedról, így egy hatperces videóban alaposabban is bemutatják.

Videón a Sniper: Ghost Warriors Contracts 2

A CI Games következő mesterlövész-játékának egyik újítása, hogy olykor hatalmas távolságokból kell eltalálnunk áldozatunkat. A játékelemet illusztráló videó bemutatja, milyen is egy másfél kilométeres lövés.

Paper Beast - hamarosan VR sem kell hozzá

A Pixel Reef origamivilága egy hónap múlva teljesen kisimul, legalábbis nem kell majd hozzá VR-eszköz, mert hagyományos képernyőn is játszhatóvá válik. Egyelőre a PC-s változathoz van dátumunk.