Hírarchívum - 2021. január

Mi a helyzet a Resident Evil 4 remake-jével?

A nagy Resident Evil-hírcunami közepette érkezett a pletyka, hogy bár a Resident Evil 4 remake-je továbbra is készül, a munkálatok nem haladnak éppen zökkenőmentesen. Sanszos, hogy 2023 előtt nem is kapjuk meg.

Lényegében a Tencenté lett a Klei Entertainment is

A minap érkezett a bejelentés, hogy a Tencent többségi részesedést szerzett az eddig független kanadai stúdióban, a Don't Starve-ot is jegyző Klei Entertainmentben.

Befutott a Cyberpunk 2077 első nagyobb frissítése

A CD Projekt RED a minap leszállította az első nagyobb javítást a Cyberpunk 2077-hez. Az 1.1-es frissítés az összes célplatformon elérhető már, és részint az a feladata, hogy kitapossa az utat a még jelentősebbnek ígérkező 1.2-es update előtt.

Mégsem emeli az Xbox Live Gold árát a Microsoft

A Microsoft visszaszívta a tegnapi bejelentését, és közölte, hogy mégsem emeli meg az Xbox Live Gold árát. Ezzel együtt leszögezte: a jövőben a free-to-play játékok futtatásához nem lesz szükség az előfizetésre.

A Diablo II remake-jén dolgozhat a Vicarious Visions

Tegnap este érkezett a hír, hogy a Tony Hawk-játékokat is remake-elő Vicarious Visions csapatát beolvasztják a Blizzardba, nem sokkal később pedig azt is megtudtuk, hogy a Diablo II felújított változata lehet az egyik projektjük.

Cyberpunk 2077 - ilyen volt Johnny Silverhand

Lea Leonowicz, a CD Projekt RED vezető látványtervezője megosztott néhány korai koncepciós rajzot a Cyberpunk 2077 szereplőiről. Most megnézhetjük tehát, hogyan festett Johnny Silverhand Keanu Reeves előtt.

Nagyszerűen nyitott a Hitman 3

A vonalkódos bérgyilkos ismét visszatért, a fogadtatása pedig nem is lehetne nagyszerűbb ennél. A játékért felelős IO Interactive szerint a teljes franchise legerősebb rajtját produkálta a legutóbbi epizód a digitális piacon.

Drágul az Xbox Live Gold, íme, a februári játékok

A Microsoft bejelentette a Games with Gold következő ajándékait: februárban öt játékot zsebelhetnek be az Xbox Live Gold előfizetői. Üröm az örömben viszont, hogy mostantól egy kicsit drágább lesz a havidíj.

League of Legends - megérkezett Viego

Végre arcot is társíthatunk a Blade of the Ruined King tulajdonosához. A League of Legends legújabb frissítésével megérkezett Viego, a letaszított király, akinek a képességeit máris lecsekkolhatjuk, hála a hősbemutatónak.

Apex Legends - traileren a nyolcadik szezon

Habár az Apex Legends nyolcadik szezonjára még másfél hetet várnunk kell, a hozzá tartozó launch trailert már most lecsekkolhatjuk. Úgy tűnik, Fuse érkezése maradandó nyomot hagy Kings Canyon arénájában.