Hírarchívum - 2021. október

Phil Spencer: nem törünk VR-os babérokra

Habár a Sony, a Facebook és a Valve nagy lehetőségeket lát a VR-os hardvergyártásban, a Microsoft látványosan elkerüli ezt a versenyt. Az Xbox fejese, Phil Spencer továbbra is kitart az álláspontja mellett.

Kissé hiányos a Resident Evil 4 VR

Holnap jelenik meg a Resident Evil 4 VR-os változata, de az utolsó pillanatban kiderült: a játékból kimarad majd az eredeti tartalmak egy része. Az extra játékmódok elhagyása mellett néhány szöveget és animációt is lecsonkítottak.

Guardians of the Galaxy - friss TV-spot érkezett

Peter Quill és a Galaxis Őrzői már készen állnak, de nekünk még pár napot várnunk kell arra, hogy belevessük magunkat a diszfunkcionális szuperhőscsapat kalandjaiba. Addig is íme, egy új kedvcsináló!

Streammel ünnepli a Microsoft az Xbox szülinapját

Idén tartja a huszadik születésnapját az első generációs Xbox, és így maga az Xbox márka, illetve a Halo-franchise is. A Microsoft egy livestreamet is betárazott az alkalom megünneplésére.

Íme, az idei Golden Joystick Awards jelöltjei

Idén már harminckilencedik alkalommal rendezik meg a Golden Joystick Awards díjátadót, amelynek a minap kihirdették a jelöltjeit. Már lehet szavazni, az eredményeket pedig november végére várhatjuk.

Blogajánló: Cry Macho filmkritika

Olvasónk, Nate Hope már látta a 91 éves Clint Eastwood legújabb rendezését, a véleményét pedig velünk is megosztotta egy blogbejegyzés formájában. Lássuk, hogy mit gondol a Cry Machóról!

Jövő héten cégnevet válthat a Facebook

Lapértesülések szerint jelentős bejelentésre készül a Facebook, a vállalat ugyanis egy, a jövőbeli terveit jobban tükröző márkanevet vehet fel. A közösségi oldal elnevezése nem változik.

Amerikai toplista: megtorpant a Switch menetelése

Az amerikai játékpiac teljesítményét monitorozó NPD Group közzétette a szeptemberi jelentését, amely több érdekességgel is szolgált. A legfontosabb fejlemény: a PlayStation 5 véget vetett a Nintendo Switch menetelésének.

The Last of Us-sorozat - jöhet még néhány fotó?

Már nagyban forog a The Last of Us sorozatváltozata Kanadában, és mivel a munkálatok közterületeken zajlanak, egyre több fotót kapunk róluk. Nézzünk meg néhány újabb példányt!

Mit hoz még nekünk a Game Pass októberben?

Tíz nap van még hátra az októberből, és remélhetőleg egy percig sem gondoltátok, hogy friss Xbox Game Pass-megjelenések nélkül kell kihúznotok ezt az időszakot! A Microsoft elárulta, hogy minden újdonságokra számíthatnak még az előfizetők.