Hírarchívum - 2021. október

Még több főgonosz térhet vissza az új Pókemberben

Azt már eddig is tudtuk, hogy a decemberben érkező Pókember-mozi a korábbi filmek több klasszikus gonoszát is visszahozza majd, azonban a jelek szerint várhatóak még ismerős vendégszereplők az új részbe. Figyelem, spoilerveszély!

Már több mint 13 millió PlayStation 5 talált gazdára

A Sony bejelentette, hogy mára több mint 13 millió PlayStation 5 talált gazdára. Noha a Microsoft továbbra sem oszt meg eladási számokat, becslések szerint a redmondiak jócskán le vannak maradva.

Bemutatkozik a Farming Simulator 22 első pályája

Nincs már messze a soron következő Farming Simulator megjelenése, ennek apropóján pedig alaposan felpörgetik a készítők a játék marketinggépezetét. Kezdésként lessük meg közelebből az első pályát!

A Stadia időkorlátos demókkal kísérletezik

A Google egy régóta kért funkcióval kísérletezik a Stadián: időkorlátos demókkal. Korábban Pro-előfizetésre volt szükség a hasonló próbaverziókhoz, de az újonnan felkerülő darabokhoz már regisztráció sem fog kelleni.

Ezzel készül az első év alatt az Aliens: Fireteam Elite

A Cold Iron Studios még nem végzett az Aliens: Fireteam Elite-tel, egy roadmapen mutatja meg, nagyjából mit várhatnak a játékosok a játékhoz. A következő szezon még idén esedékes.

Surviving the Aftermath - itt a megjelenési dátum

A Surviving Mars után újabb kolóniaépítős játékkal jelentkezik a Paradox és az Iceflake Studios. A Surviving the Aftermathben nem a vörös bolygót, hanem a lepusztult Földet kell túlélnünk, és már tudjuk is, mikor ér véget a korai hozzáférés.

Új előzetesen a Shin Megami Tensei V

Egyre közelebb a Shin Megami Tensei V megjelenése, az Atlus pedig kiadott egy új előzetest, amely végigveszi a játékmenet legfontosabb elemeit. A harcról és a kettős személyiségű főhősre váró döntésekről is hallhatunk.

Demó érkezett a Metroid: Dreadhez

Samus Aran megkezdte már legújabb kalandját a ZDR bolygón, a Nintendo pedig úgy döntött, megadja a lehetőséget a játék kipróbálására azoknak, akik még nem fizettek be rá. A Metroid: Dread demója már letölthető.

Ezt hozta a tegnapi State of Play

A tegnapi State of Playen nem hangzott el nagy bejelentés, a Sony inkább a PlayStationre várható kisebb címeket részesítette előnyben. A tíz résztvevős műsorban két címnek ez volt az első felbukkanása.

Itt nézd vissza a szerdai State of Playt!

Ahogy arról múlt héten megemlékeztünk, a mai napon tartja újabb State of Play-eseményét a Sony. Ezúttal a külsős stúdiók játékain lesz a hangsúly, és a beharangozóból már ki is derült, hogy a Little Devil Inside biztosan ott lesz.