Hírarchívum - 2021. október

Battlefield 2042 - itt az első nembináris karakter

Nemrég bemutatkozott a Battlefield 2042 összes játszható specialistája, köztük Emma "Sundance" Rosier is, akivel kapcsolatban az EA DICE közösségi menedzsere megerősítette, hogy ő az első nembináris karakter a sorozatban.

Dragon's Crown-szerű játékon dolgozik a Microsoft?

Lassan minden napra jut egy Microsoft-szivárgás, de mint tudjuk, minden Xbox-pletyka előbb vagy utóbb igaznak bizonyul. Ezúttal is Jeff Grubb, a GamesBeat szakírója osztott meg részleteket a Project Belfryről.

Végre lehet menteni a Returnalben

Frissítést kapott a Housemarque roguelike sci-fi témájú bullet hell shootere, a Returnal, ami olyan újdonságokat is tartalmaz, amelyek kifejezetten hasznosak lehetnek a leendő és a jövőbeli játékosok számára is.

Elképesztően népszerű a Resident Evil-társasjáték

A Steamforged Games éppen csak elindította a Resident Evil-társasjáték Kickstarter-kezdeményezését, a rajongók szinte azonnal összedobták a kért összeget. Jelenleg több mint 900 ezer dollárnál tart a kalapozás.

CoD: Vanguard - kevesebb helyet foglal az elődeinél

A Sledgehammer Games ígérete szerint a Call of Duty: Vanguard az elődeinél közel 30-50 százalékkal kevesebb helyet foglal majd, ami azért örömhír, mert volt idő, mikor a Warzone és a Black Ops Cold War 200 GB-ot evett meg.

Megérkezett a Lightyear első előzetese

Mint ismeretes, előzménysorozatot kap a Toy Story népszerű karaktere, Buzz Lightyear. Az első kedvcsináló mellett a Disney és a Pixar azt is letisztázta, hogy pontosan mikor mutatják be a mozik a filmet.

A Sackboy: A Big Adventure is PC-re tart?

A GeForce Now szeptemberi szivárgásakor már felmerült a port, de a ResetEra egyik felhasználójának a SteamDB-n is szemet szúrt néhány olyan árulkodó részlet, ami előrevetíti Sackboy PC-s kitérőjét.

Back 4 Blood - több mint 6 millióan próbálták ki

A Turtle Rock Studios a Twitteren jelentette be, hogy óriási siker a Left 4 Dead spirituális örökösének is tekinthető Back 4 Blood, a játékot ugyanis a megjelenése óta több mint hatmillió játékos próbálta már ki.

Több mint 400 autóval érkezik a Gran Turismo 7

Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy a versenyrajongók és autógyűjtők nem fognak csalódni a Gran Turismo 7-ben. A Polyphony versenyszimulátora már a megjelenésekor több mint 400 járművel csábít bennünket.

Friss előzetest kapott a Triangle Strategy

Újabb előzetessel jelentkezik a Triangle Strategy, a Square Enix taktikai szerepjátéka. A pixelgrafikás alkotásban három hadakozó nemzet sorsa kerül a kezünkbe, így alaposan meg kell fontolnunk a döntéseinket.