Hírarchívum - 2021. november

Cyberpunk 2077 - a jövő év elején next-genesedhet

Megtartotta legfrissebb pénzügyi jelentését a CD Projekt RED, amelyből kiderül, hogy a nyereség még mindig nem állt talpra. Szóba került a Cyberpunk 2077 és a The Witcher 3 next-gen változata is.

Tovább csúszik a Vampire: Swansong

A Big Bad Wolf egy egyszemélyes, történetközpontú játékkal fogja kivenni a részét a Vampire: The Masquerade-univerzumból, ez lesz a Swansong. Az idei megjelenést már nem tudta teljesíteni, és most a februári premiert is elhalasztja a stúdió.

Mobilokhoz tervezett kontrolleren dolgozik a Sony?

A Sony Interactive Entertainment japán részlege nemrég szabadalmaztatott egy PlayStation-kontrollert, aminek az a különlegessége, hogy kifejezetten mobilokhoz tervezték.

További három Pókember-film készül az MCU-ban

Hiába tűnt úgy, hogy a Pókember: Nincs hazaút lehet a Tom Holland-féle Pókember-éra utolsó állomása, Amy Pascal a Fandangónak adott interjúban elárulta, hogy a Sony és a Marvel együttműködésében három további Pókember-film jön még.

Halo Infinite - örökké csak harcolunk

Közeledünk a Halo Infinite megjelenéséhez, a Microsoft pedig leszállította az ilyenkor szokásos élőszereplős Halo-kisfilmet, ami ezúttal az emberiség történelmén végigrohanva mutatja be egy-egy kor hőseit.

Továbbra sem érdemes várni a Half-Life 3-ra

Tyler McVicker, a Valve News Network szerkesztője egy friss videóban elárulta, hogy a Half-Life 3 továbbra is csak egy vágyálom marad a rajongók számára, a Valve ugyanis jelenleg teljesen más projektekre helyezi a hangsúlyt.

Lebukott a Resident Evil 4 remake-je

DC Douglas szinkronszínész kissé felelőtlenül, de idő előtt leleplezte a Capcom következő Resident Evil-projektjét, ami nem más lesz, mint a nemrég VR-változatot kapott Resident Evil 4 remake-je.

A Farming Simulator 22 lenyomta az új Battlefieldet

Lehet, hogy az EA és a DICE szerint sikeres a Battlefield 2042, de a SteamDB adatai erre erősen rácáfolnak. A legfrissebb számok szerint mind eladásokban, mind az egyidejű játékosok számában alulmaradt a modern lövölde a Valve platformján.

Battlefield 2042 teszt - most már videós formában is

Újabb kísérletet teszünk, a fontosabb játékok tesztjeit mostantól videós formában is eléritek majd. A cikkek természetesen nem mennek sehová, az új formátumot inkább kiegészítésnek szánjuk.

Blogajánló: Az utolsó párbaj filmkritika

Menetrendszerűen futott be Nate Hope következő filmkritikája: ezúttal a 84 éves kora ellenére is rendkívül termékeny Ridley Scott középkorban játszódó filmjét, Az utolsó párbajt vette szemügyre.