Hírarchívum - 2021. november

Megszépült a Neverwinter Nights: Enhanced Edition

Jó pár évvel a megjelenése után kapott egy opcionálisan letölthető frissítést a Neverwinter Nights: Enhanced Edition, amely szebbé tesz bizonyos modelleket és textúrákat a játékban.

Az Atarinál kötött ki a MobyGames

Valószínűleg ti is ismeritek a MobyGames nevű oldalt, ami tulajdonképpen az IMDB videojátékos megfelelője. A közösség által szerkesztett adatbázis most új gazdára talált, méghozzá az Atari személyében.

Brit toplista: Mario Kart-sikert hozott a Black Friday

Alaposan felforgatták a brit játékeladási toplistát a Black Friday apropóján megeresztett leárazások: az előző hét újdonságai jócskán visszaestek, a szokásos slágercímek pedig a szokottnál is jobban taroltak.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Azért az év utolsó heteiben sem maradunk játék nélkül: habár nagyágyúból egyre kevesebb van, a kiadók és fejlesztők gondoskodtak róla, hogy legyen mivel elütnünk a szabadidőnket.

Nick Fury is csatlakozott a Fortnite harcaihoz

Noha a Fortnite hamarosan fejezetet zár, és jelentős változásokat hoz magával, az Epic Games még az utolsó pillanatokra is betárazott egy vendégszereplőt: a S.H.I.E.L.D. vezetője, Nick Fury is csatlakozott a harcokhoz!

Újabb rekordot tudhat maga mögött a Steam

Mivel az Egyesült Államokban a hétvégén ünnepelték a hálaadást, ráadásul javában zajlik a Steam nagy, őszi leárazása, borítékolható volt, hogy sűrűn látogatják majd a Valve szolgáltatását a játékosok.

Kojima már az új projektjét teaseli

Tudjuk jól, hogy Hideo Kojima és csapata egy percet sem tétlenkedett a Death Stranding megjelenése óta, és erre utal egy, a Twitterre feltöltött fotó is, amellyel a dizájner a következő projektjét teaseli.

Íme, az idei Golden Joystick Awards győztesei

A héten kihirdették az idei Golden Joystick Awards győzteseit, amely két különleges kategóriával is kibővült, hiszen minden idők legjobb játékát és hardverét is megválasztották többek között.

HWSW: Jövőre befuthat az Apple AR-headsete

Iparági pletykák szerint 2022 utolsó negyedévében kerül piacra az Apple régóta rebesgetett AR-headsete, amely 2000 dollár körüli árcédulát és kifejezetten erős hardvert kaphat - írja a HWSW.

A Halo Infinite-et is elárasztották a csalók

Sajnos nem tartott ki sokáig a Halo Infinite csalásvédelme, az online lövöldében máris felütötték a fejüket a wallhacket és aimbotot használó játékosok. A konzolos közönség a cross-play kikapcsolásáért kampányol.