Hírarchívum - 2021. november

Marveles MMO-t készít a DC Universe Online-csapat

Alaposan el vagyunk látva Marvel-játékokkal mostanában, és úgy néz ki, előbb-utóbb egy saját MMORPG-t is kapnak a szuperhősök. A hírek szerint a DC Universe Online csapata, a Dimensional Ink már dolgozik az ügyön.

Mozgásban a W40K: Chaos Gate - Daemonhunters

Nem csak a Total War: Warhammer III-ban találkozhatunk Nurgle rothadó alattvalóival. A fertőzés és gyötrelem káoszistene a Warhammer 40.000: Chaos Gate - Daemonhunters űrgárdistáival is felveszi a kesztyűt.

Saját kormányt kap a Gran Turismo 7

Van miért várniuk a márciust a versenyszimulátorok rajongóinak, hiszen ekkor érkezik a Gran Turismo 7. A Polyphony Digital ráadásul összefogott a Fanatec kormánygyárosaival is - így jött létre a Fanatec Gran Turismo DD Pro.

Returnal - jöhet az első DLC?

A Returnal a megjelenése óta átesett már néhány frissítésen, tartalmi kiegészítést azonban eddig nem kapott a roguelike lövölde. A Housemarque most készül valamire - valószínűleg a játék első nagy DLC-jére.

Ingyenes hétvégét tart az Immortals: Fenyx Rising

Ha eddig kimaradt volna, akkor a napokban nagyszerű alkalmat kaptok arra, hogy kipróbáljátok az Immortals: Fenyx Risingot. A Ubisoft nyíltvilágú akció-kalandjátéka egészen szerda délutánig pörgethető PC-n.

Ingyen vihető a Warhammer: End Times - Vermintide

Nem mai darab, de ha minőségi kooperatív szórakozásra vágytok, és esetleg szemeztek a sorozat második epizódjával, akkor itt a lehetőség, hogy ingyen kipróbáljátok a Warhammer: End Times - Vermintide-ot.

Megvan, mikor jelenik meg a GRID Legends?

A digitális áruházak monitorozásával foglalkozó Aggiornamenti Lumia a Twitteren rántotta le a leplet a GRID-sorozat következő felvonásának, a GRID Legendsnek a lehetséges megjelenési időpontjáról.

Rajongók támasztják fel a PlayStation Home-ot

Hat évvel azután, hogy a Sony hivatalosan is lelőtte a PlayStation Home-ot, rajongók egy csoportja úgy döntött, ideje életet lehelni a szolgáltatásba. Hamarosan ismét lehet majd csatlakozni a privát és publikus lobbikhoz.

Multiplayer nélkül jön az Uncharted 4 átirata?

Az amerikai korhatár-besorolásért felelős bizottság, az ESRB adatlapja szerint hiányosan jelenik majd meg az Uncharted-sorozat negyedik részét és a The Lost Legacyt is magába foglaló Uncharted: Legacy of Thieves Collection.

The Invincible - mozgásban a mentőexpedíció

A Golden Joystick Awards jóvoltából friss bemutatót kapott a The Witcher 3 és a Cyberpunk 2077 egykori fejlesztőinek játéka, a The Invincible. A látottak között akadnak ismerős jelenetek, de akad egy-két friss momentum is a videóban.