Hírarchívum - 2021. november

Devil May Cry 5 - így fut Steam Decken

A Capcom jóvoltából most megleshetjük, hogyan is fut a Dante, V, Nero és Vergil főszereplésével készült Devil May Cry 5 a Valve következő év elejére átcsúsztatott hordozható PC-jén, a Steam Decken.

PUBG: New State - 23 millió letöltéssel kezdett

A Krafton a hónap elején megjelentette legújabb mobilos PUBG-címét, a PUBG: New State-et, ami az ismert formulát futurisztikus körítéssel dobja fel. A Sensor Tower elemezte, hogyan nyitott a játék.

Végső kiegészítőire készül a Stronghold: Warlords

A Stronghold távol-keleti kitérője egész évben kapta a kisebb-nagyobb kiegészítőket, amelyek új egységekkel, pályákkal és történelmi hadvezérekkel bővítették a felhozatalt. A kiegészítők sora azonban lassan lezárul.

Fortnite - közeleg a második fejezet fináléja

Az űrlények, szörnyek, más dimenziókból jött rémségek és pusztulást hozó kockák elég ideig fenyegették a Fortnite szigetét. Elérkezett az utolsó összecsapás ideje, hamarosan lezárul a játék történetének második fejezete.

Monster Hunter Rise - PC-n is benne lesz minden

Nintendo Switch után jövőre PC-re is megjelenik a Monster Hunter Rise. Habár valószínűleg épp az lenne a meglepő, ha nem így történne, de a Capcom megerősítette, hogy PC-n is benne lesz minden, ami Switchre eddig megjelent.

A Sifuban nem lesz választható a nehézség

A videojátékok esetében vissza-visszatérő téma, hogy kell-e választható nehézség. A Sloclap amellett tette le a voksát a Sifuval, hogy a játékost hagyni kell elbukni, tanulni és felülkerekedni az akadályokon.

Új platformokra látogat a Transient

A komor cyberpunk világ és H. P. Lovecraft kozmikus egzisztencializmusa keveredik a Transientben, ahol az álmok, a valóság és az emberi lét határai elmosódnak. Tavaly PC-re jelent meg, de decemberben már a konzolosok is megszerezhetik.

A Dead by Daylighttal készül jövő hétre az Epic

Elütötte az óra a csütörtök, este ötöt, ez pedig azt jelenti, hogy frissült az Epic Games Store ajándékjátékainak kínálata. A héten egy játék és egy zsetoncsomag lehet a miénk, jövő héten pedig két játékot is kapunk.

Következő kiegészítőjét teaseli a Ghostrunner

A One More Level hamarosan leleplezi a Ghostrunner következő kiegészítőjét, amire Ultimate DLC-ként hivatkozik. Hogy mit fog tartalmazni, azt még nem tudjuk, de a minap kiadott kedvcsináló alapján lehet találgatni.

Bemutatkozott a Men of War II

A Best Way visszatér a Men of War gyökereihez, és onnan építkezik a játéksorozat legújabb részéhez, a Men of War II-höz. A különféle kitérők után újra a második világháború csatáit vívhatjuk meg.