Hírarchívum - 2021. december

Akció-platformeren dolgozik a Red Candle Games

A Detention és a Devotion mögött álló tajvani Red Candle Games továbblép a pszichológiai horrorokról. A Nine Sols változatlanul az ázsiai kultúrából merít, de egy kézzel rajzolt akció-platformer lesz.

Tiny Tina's Wonderlands - íme, két újabb kaszt

A Gearbox Software tovább csepegteti a tudnivalókat a Tiny Tina's Wonderlandsről. A Borderlands fantasy spin-offjában különleges, puskát és varázslatot egyformán használó kasztokkal játszhatunk: közülük ismerhetünk meg két újabbat.

A S.T.A.L.K.E.R.-csapat visszalépett az NFT-zéstől

Egyre több játékipari szereplő kacérkodik az NFT-k és blokkláncok gondolatával, közéjük tartozik a S.T.A.L.K.E.R.-játékok mögött álló GSC is. Az erről szóló bejelentést nem fogadták jól a rajongók, úgyhogy a csapat inkább visszatáncolt.

Készül a Gotham Knights-sorozat

Új sorozattal bővül a The CW DC-katalógusa, ugyanis a Variety beszámolója szerint a Batwoman alkotói egy élőszereplős Gotham Knights-sorozaton dolgoznak, aminek semmi köze nem lesz az ugyanilyen címen készülő játékhoz.

The Settlers - jövő hónapban friss infók jönnek

A Ubisoft tájékoztatása szerint januárban friss információkkal és hírekkel jelentkezik a Ubisoft Blue Byte csapata a még 2018-ban bemutatott, rebootolt The Settlers kapcsán.

Januárban jön a Dead Cells új DLC-je

Napra pontos megjelenési dátumot és egy előzetest is kapott a Dead Cells harmadik fizetős DLC-je, a The Queen and the Sea, ami egy vadonatúj befejezést is hoz majd magával.

Hellblade 2 - ennyit fejlődött a grafika

Olyan összehasonlító videót kapott a Senua's Saga: Hellblade II, ami bemutatja, mekkora fejlődésen ment át a játék látványvilága az első részhez képest. Döbbenetesesn látványos a különbség.

Horizon: Forbidden West - videón a gépszörnyek

A PlayStation 4-es fotók után ismét mozgóképes anyaggal jelentkezett a Horizon: Forbidden West. A legújabb videó ezúttal a játék új gépszörnyeit mutatja be, köztük a Slitherfanggel, a Rollerbackkel és a Sunwinggel.

Dying Light 2: Stay Human - befutott a gépigény

Nem volt könnyű menet, de azért csak elkészült a Dying Light folytatása, a Stay Human, aminek februári megjelenését már semmi sem akadályozhatja meg. A közeledő premierre hangolódva pedig befutott a játék PC-s rendszerkövetelménye.

Gran Turismo 7 - a PlayStation 5 ereje

Kazunori Yamauchi ismét kamera elé állt, hogy eláruljon egyet, s mást a márciusban érkező Gran Turismo 7-ről. A játéktervező ezúttal arról mesélt, hogyan aknázza ki a versenyszimulátor a PlayStation 5 erejét.