Hírarchívum - 2021. december

Ezt hozta a Nintendo Indie World

Lepörgött a Nintendo Indie World legfrissebb adása, ahol ismét a kisebb, független fejlesztésű játékoké volt a főszerep. Rengeteg izgalmas címet láthattunk, ezeket pedig össze is szedtük nektek egy helyen.

Remake-et kap a Splinter Cell

Úgy tűnik, megtörténik a várva-várt visszatérés: a Ubisoft bejelentette, hogy remake-et kap az eredeti Splinter Cell! Noha a fejlesztés még alig kezdődött el, a fejlesztők már most leszögezték, hogy az újrázást is meghagyják lineáris játéknak.

A közösséget ünnepli a Minecraft

A Minecraft vitathatatlanul világjelenséggé nőtte ki magát az elmúlt évtizedben, viszont nem sokra ment volna a tűzön-vízen át kitartó rajongók nélkül. Ezt a közösséget ünnepli meg most a Mojang Studios.

Sengoku Dynasty - építs virágzó várost Japánban!

A Toplitz Productions megpróbálja megismételni a Medieval Dynasty sikerét: a kiadó egy koncepciójában kísértetiesen hasonló, de a feudális Japánban játszódó alkotást karolt fel. Ez lesz a Sengoku Dynasty.

Mozgásban a Stargate: Timekeepers

A CreativeForge Games stratégiai játékként támasztja fel a 2000-es évek elejének népszerű sci-fi tévésorozatát, a Csillagkaput. A Stargate: Timekeepersben egy specialistákból álló csapatot vezetünk tizennégy küldetésre.

Ingyenesen beszerezhető a Rayman Origins

A Ubisoft még nem fogyott ki a harmincötödik születésnapjára betárazott ajándékokból. A franciák alaposan körbejárják az általuk gondozott franchise-okat, így most a Rayman-szériára kerül a sor: a Rayman Origins lehet a miénk.

Felhős demót kapott az A Plague Tale: Innocence

Ha egész eddig nem tudtad eldönteni, érdemes-e belekezdeni az A Plague Tale: Innocence-be (aminek jövőre folytatása is jön), akkor a Focus Entertainment most lehetőséget nyújt, hogy egy böngészős, felhőalapú demóban tégy próbát vele.

A Kör is csatlakozik a Dead by Daylight világához

Freddy Krueger, Michael Myers és Ghostface után újabb horrorikon léphet az Entitás végrehajtójának szerepébe, amikor a Dead by Daylightban kezdetét veszi a következő fejezet. Legközelebb a Körrel fog crossoverezni a játék.

Leállnak a Halo-játékok Xbox 360-as szerverei

Jövő januárban véget ér egy korszak, a 343 Industries lelövi az Xbox 360-as Halo-játékok online szervereit. Szerencsére azért nem kell lemondanunk teljesen a többjátékos módokról, pár cím ugyanis megússza a nyugdíjaztatást.

Mesésen fest a Total War: Warhammer III térképe

Újabb előzetessel jelentkezett a Total War: Warhammer III. A Creative Assembly ezúttal a masszív stratégiai játék új területeit mutatta be, a fagyos Kislevtől egészen Grand Cathay zöldellő birodalmáig.