Hírarchívum - 2021. december

Fejlesztőstúdiót nyit Dr. Disrespect

Nem csak a száját jártatja a kompetitív lövöldéken edződött streamer: a Call of Duty és a Halo veterán fejlesztőivel összefogva új stúdiót nyitott Dr. Disrespect. Ez a Midnight Society.

Friss képeken a Stranger of Paradise

A Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin márciusi premierére készülve egy újabb adag képpel lepett meg bennünket a Square Enix. Lássuk, hogyan fest majd a nagymúltú JRPG-sorozat különös spin-offja!

Új RTS készül a Terminátor univerzumában

Izgalmas bejelentést tett tegnap esti livestreamje során a Slitherine, amelynek legfőképp a gépek lázadására készülő stratégák örülhetnek. A veterán RTS-kiadó bemutatta a Terminator: Dark Fate - Defiance című játékot.

Megérkezett a Praey for the Gods

Kétévnyi Early Access után végre megjelent a Praey for the Gods teljes változata, és a Shadow of the Colossusra emlékeztető akció-kalandjáték ezzel konzolokra is megérkezett. Lássuk a launch trailert!

Januárban startol a The Anacrusis

A sci-fis Left 4 Deadként is leírható The Anacrusisban egy űrhajón kalandozunk majd, miközben idegen hordákat próbálunk túlélni – ezt akár három baráttal karöltve is tehetjük. A fejlesztők felfedték a játék megjelenési dátumát.

Kingdoms of Amalur - megjelent a Fatesworn

A káosz istene felébredt, és eltökélt célja, hogy saját képére formálja a világot. A Kingdoms of Amalur története a Fatesworn kiegészítőben folytatódik tovább, aminek megérkezett a launch trailere is.

Holnap este újra Nintendo Indie World Showcase

Az évnek ugyan már lassan vége, de a Nintendo még bekészített egy műsort, hogy a Switchre tartó független fejlesztésű játékokat promózza. Ha titeket is érdekel az ilyesmi, holnap este érdemes képernyő elé ülni.

Ezekkel a címekkel zárja a decembert a Game Pass

December második felében sem maradnak új játékok nélkül az Xbox Game Pass és a PC Game Pass előfizetői. A Firewatch, a Lake, a The Gunk és a Mortal Kombat 11 is helyet kapott az újdonságok között.

Vadiúj képeken a System Shock remake-je

A Nightdive Studios összefogott a Prime Matterrel, hogy az új kiadó segítségével még könnyebben eljuthasson a System Shock remake-je a rajongókhoz. A társulást megünneplendő egy csokor képet is közzétettek.

A Naraka: Bladepoint is ingyenes hétvégét tart

A battle royale-őrületbe nindzsákkal csatlakozott be a 24 Entertainment, ez a játék a Naraka: Bladepoint. A fejlesztők a hétvégén lehetőséget biztosítanak arra, hogy ingyen kipróbáljuk, ha felkeltette az érdeklődésünket a cím.