Hírarchívum - 2021. május

A Biomutantról dióhéjban

Már csupán egyetlen hetet kell várnunk a Biomutant megjelenésére, így az Experiment 101 csapata összedobott egy előzetest, amelyben kivesézik a különös akció-szerepjáték legfőbb érdekességeit.

Novemberben next-genesedik a GTA V

Dátumot kapott a Grand Theft Auto V és a GTA Online újgenerációs, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re szabott változata. Ezzel hivatalosan is elmondhatjuk, hogy a Rockstar játéka megélt három konzolgenerációt.

Days Gone - befutott a PC-s launch trailer

A mai napon PC-n is elszabadult a zombiapokalipszis, így jobb, ha teli tankoljátok Deacon St. John vasparipáját. A megjelenéshez kaptunk egy utolsó előzetest is, amely elsősorban az ultrawide monitorosok előtt biccent fejet.

Mass Effect-kollekció - megjöttek az első modok

Alig néhány napja érkezett meg a Mass Effect: Legendary Edition, a modderek máris rárepültek a felújított kollekcióra. Eközben a BioWare sem rest: tegnap egy 11 gigás patch érkezett a játékhoz.

Burning Crusade Classic - élesedik a pre-patch

Még két hetet kell várnunk arra, hogy a World of Warcraft Classic szerverein megnyíljon a Dark Portal, de holnaptól elkezdhetjük a készülődést, ekkor élesedik ugyanis a pre-expansion patch.

Még egy évnyi tartalmat kap a SnowRunner

Nagyszerű hírünk van azok számára, akik szeretnek a teherjárművek volánja mögött hóbuckákkal hadakozni. Miközben megérkezett a Snowrunner negyedik szezonja, a Saber Interactive bejelentette, hogy még egy évnyi újdonságra számíthatunk.

Előzetesen a Kígyószem: G.I. Joe - A kezdetek

A G. I. Joe-filmadaptációk kora még nem áldozott le. A Hasbro akciófigurái újra nekiveselkednek a mozivászonnak, ezúttal egy eredettörténettel, amelyben a különleges katonai alakulat néma nindzsájának múltját ismerhetjük meg.

PC-re is megjelenik a Gnosia

Az Among Us tavalyi fellángolásával újra reflektorfénybe kerültek a csoportos nyomozós játékok. Ilyen típusú az egyébként single player Gnosia is, amely eredetileg PS Vitára jelent meg, tavaly Switchre, idén pedig PC-re is ellátogat.

Mozgásban a Metal Slug Code: J

Az SNK készül visszatérni a Metal Slug-sorozathoz, amelynek az első lépése egy mobilos cím lesz. Most hosszabban is láthatjuk mozgás közben, mennyire őrzi meg a széria hagyományait a Metal Slug Code: J.

Jövő tavasszal jön az EA Sports PGA Tour

A héten megkezdődött a 2021-es PGA-bajnokság, az Electronic Arts pedig ehhez időzítette a bejelentését, miszerint jövő ilyenkorra már mi magunk is üthetjük a golflabdát az EA Sports PGA Tourban.