Hírarchívum - 2021. június

HWSW: Lazíthatnak a Windows 11 követelményein

Egy friss blogposztban igyekszik eloszlatni a Windows 11 rendszerkövetelményei körüli fejetlenséget a Microsoft. A redmondi vállalat nem zárkózik el a gépigény lazításától, habár jelentős engedményekre nem érdemes számítani.

Nem éli túl a bétatesztet a Magic: Legends

Nem adják ki végleges formájában a Magic: Legendset, és a konzolos verziók sem jelennek meg: a Magic: The Gathering világában játszódó akció-szerepjátékot bétás állapotában éri a halál.

Multiplayer mellékágat kap a Control

A Remedy Entertainment megállapodott a 505 Gamesszel a Control-franchise bővítéséről, a terveknek pedig nem csak egy nagy költségvetésű epizód a része, hanem egy multiplayer-orientált mellékág is.

Íme, a Games with Gold júliusi felhozatala

Már csak pár nap, és átlépünk a júliusba, ezért a Microsoft időszerűnek érezte, hogy leleplezze a következő havi ingyenes játékait, amiket szokás szerint az Xbox Live Gold- és az Xbox Game Pass Ultimate-előfizetők is bezsákolhatnak majd.

Jön a Ghost of Tsushima: Director's Cut?

Az ESRB-besorolása szerint PlayStation 4-re és PlayStation 5-re tart a Ghost of Tsushima rendezői változata, amivel együtt az a szóbeszéd is elterjedt a világhálón, hogy egyjátékos kiegészítőt is kaphat a PS-exkluzív kaland.

12 percnyi gameplay a Sniper Elite VR társaságában

Nagyon közel vagyunk már ahhoz, hogy a virtuális valóságban is kipróbálhassuk magunkat, mint a második világháború egyik legjobb mesterlövésze, aki az olasz fronton igyekszik keresztbe tenni a Harmadik Birodalomnak.

Chris Avellone bíróság előtt tisztázná a nevét

Tavaly júniusban egy elég csúnya botrány robbant ki, amikor többen is szexuális zaklatással vádolták meg Chris Avellone-t, akivel a Techland gyorsan meg is szakította a kapcsolatot. Az író most viszont készen áll bíróságra vinni az ügyet.

Nem érkezik több új tartalom a Forza Horizon 4-hez

A Playground Games úgy döntött, hogy a Forza Horizon 5-tel a kanyarban itt az ideje, hogy teljes gőzzel az új epizódra koncentráljanak. Pontosan ezért nemsokára befejezik a széria legutóbbi részének támogatását.

Felvásárolta a Housemarque csapatát a Sony

Nem csillapodik a PlayStation Studios éhsége, hiszen újabb fejlesztőcsapatot kebelezett be a cég. Ezúttal azzal a finn brigáddal bővült a vállalat portfóliója, akiknek legutóbb a PlayStation 5-exkluzív Returnalt köszönhettük.

Knockout City - így fest az idei roadmap

Váratlan siker lett a Knockout City, ez pedig egyben azt is jelenti, hogy az EA és a Velan Studios már jó előre betáblázta, hogy milyen újdonságokra számíthatnak az extrém kidobós rajongói. Lássuk a roadmapet!