Hírarchívum - 2021. június

Hunt: Showdown - bemutatkozott az új pálya

Hamarosan újabb területeken folytatódik a szörnyek és az emberek elleni vadászat a Hunt: Showdownban, amiről most egy rövid teaser trailert is villantott a Crytek. Isten hozott DeSalle-ben!

Távoznak a Halo-sorozat showrunnerei

Lassan elkészül a Paramount Halo-tévésorozata, de könnyen elképzelhető, hogy csupán egy évadot kapunk Master Chief élőszereplős kalandjaiból, a sorozat showrunnerei ugyanis nem vállalnak be egy újabb szezont.

Megvan a Rogue Squadron írója

A The Hollywood Reporter jelentése szerint íróra talált Patty Jenkins Star Wars-filmje, a Rogue Squadron. A legendás vadászosztag fiatal nemzedékét bemutató történet Matthew Robinson tollából érkezik.

Halo Infinite - saját történetet hoz a multiplayer

A Halo Infinite többjátékos módja számos újdonsággal gazdagítja a korábbi Halo-játékok által lefektetett alapokat. A 343 Industries legfrissebb helyzetjelentéséből megtudhattuk például, hogy a multiplayer saját történetet vezet majd.

Novemberben érkezik a Farming Simulator 22

Idén ősszel ismét felpattanhatunk a traktorra, a Giants Software bejelentette, hogy visszatér a Farming Simulator. A 2022-es verzió sok újdonságot, köztük fagyos időjárást hoz, de a látványos előzetest elnézve ez sem jelenthet majd problémát.

Borderlands 3 - befutott a cross-play

A barátság ereje és a fékezhetetlen vérontás nem ismerhet határokat. Majdnem két évvel a játék megjelenése után végre a Borderlands 3 is támogatja a platformok közti játékot... legalábbis többnyire.

Hot Wheels: Unleashed - sok új látnivaló érkezett

A Hot Wheels: Unleashed kisautói már csikorgó műanyagkerekekkel várják, hogy eldördüljön a startpisztoly. Sajnos a premierig még hátravan pár hónap, de addig is érkezett egy jó adag gameplay, ami, valljuk be, csak nehezíti a dolgunkat.

Nem hoz játékbejelentést a WitcherCon

A jövő hónapban rendezik meg az első WitcherCont, amely a The Witcher-sorozatot hivatott megünnepelni a rajongók társaságában. Habár számíthatunk meglepetésekre, játékbejelentéseket nem hoz majd az esemény.

Ingyenesen tölthető a Shadowrun Trilogy

Végéhez közeledik a GOG nyári akciósorozata, amit természetesen egy újabb ingyenes játékkal, pontosabban játékcsomaggal koronáz meg a lengyel áruház. Ingyenesen tölthető a Shadowrun Trilogy!

Korlátozzák a Steamen a régióváltás lehetőségét

A Valve-nak továbbra is komoly fejtörést okoz, hogy a Steam gazdagabb országokból érkező felhasználói "átjárnak" az olcsóbb régiókba játékot vásárolni - most újabb módszerrel próbál ennek véget vetni.