Hírarchívum - 2021. július

Megalakult a That's No Moon Entertainment

A Naughty Dog, az Infinity Ward, a Sony Santa Monica Studio, az Electronic Arts és a Bungie stúdióiból kivált veteránok alapították meg a That's No Moon Entertainmentet, ami tripla A-s játékok gyártásával foglalkozik majd a jövőben.

Premierdátumot kapott a Mortal Shell új DLC-je

A Playstack és a Cold Symmetry végre lerántotta a leplet a Mortal Shell legújabb DLC-je, a The Virtuous Cycle megjelenési dátumáról. Szerencsére már nem kell sokat várnunk a vadonatúj játékmód, illetve az új fegyverek letesztelésére.

Már több mint tízmillió PlayStation 5 talált gazdára

Hatalmas sikernek örvend a Sony újgenerációs gépe, ami nemrég újabb jelentős mérföldkőhöz érkezett, és ezzel együtt továbbra is magabiztosan birtokolja a leggyorsabban fogyó PlayStationnek járó trófeát.

Xboxra is berepült a Microsoft Flight Simulator

Tegnap konzolon is megkapta a felszállási engedélyt a Microsoft Flight Simulator, hiszen Xbox Series X/S-re is megjelent a repülőszimulátor. A kipróbálás előtt érdemes felkészülni a tetemes mennyiségű letöltenivalóra!

Augusztusban többet fogunk tudni az Abandonedról

A Blue Box Game Studios egy PlayStation 5-applikáción keresztül fogja leszállítani az Abandoned következő előzetesét. Az alkalmazás eredetileg egy hónapja startolt volna, de végül augusztusi dátumot kapott, ahogy az első ígért látnivaló is.

Friss előzetesen a Nincs idő meghalni

A hányattatott sorsú, huszonötödik James Bond-film idén végre mozikba kerül – remélhetőleg ezúttal már tényleg semmi nem jön közbe. Egy újabb előzetesben láthatjuk akció közben Daniel Craiget.

Új videó harangozza be a PC-s Bless Unleashedet

A Bless Unleashed tavaly jelent meg konzolokra, idén pedig PC-re is megígérték. Az ingyenes MMORPG érkezésének pontos időpontját egy új cinematic előzetes kíséretében leplezték le.

Mitikus szörnyek érkeznek a Total War Saga: Troyba

A trójai háborút nehéz leválasztani a legendákról, elvégre még a leghíresebb forrásművek is a mítoszokból táplálkoznak. Földöntúli erejű héroszok eddig is vívtak a Total War Saga: Troyban, de hamarosan szörnyeket is csatasorba állíthatunk.

Kicsit késik a Splitgate végleges megjelenése

A Splitgate-ben a Quake-féle pörgős lövöldözés és a Portal-játékok portáljai találkoznak. Eredetileg tegnap nyerte volna el végső formáját, de a nyílt béta olyan népszerű lett, hogy a szerverek bővítésére kényszerülnek a készítők.

Megjelent a Tribes of Midgard

A Norsfell hosszú évek óta dolgozik vikinges túlélőjátékán, amelyben legendás harcosok bőrébe bújva kell megvédenünk a Világfát. A Tribes of Midgard tegnap végre megjelent, amit egy launch trailer is megünnepelt.