Hírarchívum - 2021. július

Warhammer: Vermintide 2 - PS5-ös frissítés érkezett

Az xboxos változat után PlayStation 5-re is befutott a Warhammer: Vermintide 2 next-gen frissítése, amit ingyenesen tölthetnek le a játékosok. Jobb teljesítmény és szebb látvány várja őket.

Launch traileren a NEO: The World Ends with You

Ma jelent meg az eredetileg Nintendo DS-re kiadott The World Ends with You folytatása, a NEO: The World Ends with You, ennek apropóján pedig egy launch trailert is kaptunk a játékhoz.

Új előzetest kapott a Ghostbusters: Afterlife

Jó másfél év szünetet követően megkapta a második előzetesét a Ghostbusters: Afterlife, és az első kedvcsinálóhoz hasonlóan ez is tartogat néhány libabőrös pillanatot a rajongók számára.

Zuckerberg szerint megvalósulhat a metaverzum

Nem teljesen videojátékos téma, de nem is független attól: a Facebook atyja szerint már a nem túl távoli jövőben megvalósulhat a metaverzum, amely a Ready Player One-rajongóknak biztosan ismerős lehet.

Úgy néz ki, a GTA V is távozik a Game Passből

Noha a Microsoft nem verte nagydobra, a jelek szerint hamarosan a Grand Theft Auto V is kikerül Xbox Game Pass kínálatából - immár másodjára. Az előfizetők akciósan vehetik meg a játékot.

Gears 5 - az Operation 8 után nem jön több tartalom

A Gears 5 is elért pályája végére. Hamarosan befut az Operation 8, ami többek közt egy régi ismerőst is visszahoz, ám ez után már több tartalmi frissítést nem fog kapni a játék. A The Coalition új projektekre koncentrál.

Mit tud a The Coalition az Unreal Engine 5-tel?

A The Coalition is beugrott egy órás prezentációval az idei Game Developers Conference-re, amelynek két techdemó is részét képezte. Ezekben az Unreal Engine 5 adta lehetőségeket illusztrálják.

Apex Legends - ezt tartogatja a következő szezon

A jövő héten megkezdődik az Apex Legends legújabb szezonja, amely az alaposan felforgatott World's Edge-et és az új legendát, Seert is magával hozza. A Respawn a friss előzetesben bővebb bepillantást enged az újdonságokba.

King's Bounty II - bemutatkozik Katharine

A King's Bounty II-ben a Nostriát fenyegető veszélyt csakis a kiválasztott hős háríthatja el, ám hogy ki a megjövendölt megmentő, az háromesélyes. A lehetséges bajnokok közül most Katharine-t, a varászlónőt ismerhetjük meg.

Csodás tájakra vezet a Forza Horizon 5

A Forza Horizon 5 az elődjénél másfélszer nagyobb térképpel kecsegtet, ami tömve lesz egzotikus helyszínekkel. Mocsarak, sziklás partok és vulkánok is várnak ránk, amelyeket ráadásul az évszakváltozás sem hagy majd hidegen.